winactie

Een gesigneerde LP van Nick Cave & The Bad Seeds

Lovely Creatures verzamelt 45 liedjes uit drie decennia. Liedjes die Nick Cave altijd is blijven spelen, maar ook vergeten parels die hijzelf tot zijn favorieten rekent en natuurlijk de grote hits, zover daar in Nicks wereld sprake van is (The Mercy Seat, The Weeping Song). Lovely Creatures is het meest uitgebreide overzicht van het studiowerk van Nick Cave & The Bad Seeds tot nu toe. Het overbrugt maar liefst dertig jaar muziek, van het debuutalbum From Her To Eternity tot Push The Sky Away, het 15de album van de band. Het album werd samengesteld door Nick Cave en medeoprichter Mick Harvey, met de hulp van de huidige Bad Seeds.

Wij hebben hier een prachtig exemplaar (3 LP uitvoering) liggen, gesigneerd door Nick Cave zelf! Omdat wij niet kinderachtig zijn, geven we dit collectors item weg. Aan jou, een van onze lezers! Stuur snel een mail naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘Nick Cave & The Bad Seeds’ en leg ons maar eens even haarfijn uit waarom jij nou juist deze te gekke prijs verdient.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

nieuws

Word lid van Club OOR en kies je welkomstgeschenk!

Als je nu een abonnement neemt op OOR, word je niet alleen automatisch lid van Club OOR - waarmee je jaarlijks ...
concert
Kaleo

Kaleo kampt met geloofwaardigheids-probleem

‘Looked the devil in the eye. The devil’s gonna make me a free man’, begint Jökull Júlíusson, frontman van Kaleo ...
nieuws
Stone Temple Pilots

Stone Temple Pilots verwelkomen nieuwe zanger

De Stone Temple Pilots zijn weer actief. Gisterenavond presenteerde de band een nieuwe zanger. Zijn naam is Jeff Gutt, bekend van de ...