winactie

Kaarten voor Gary Numan-docu tijdens ADE

IN-EDIT is een nieuw muziekdocumentaire-filmfestival dat, na de grote successen die het heeft behaald in Barcelona, van 22 tot 25 februari voor het eerst zal plaatsvinden op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. Voorafgaand aan het festival wordt op woensdag 18 oktober in Noorderlicht (ook in Amsterdam) de tweede IN-EDIT showcase georganiseerd, waar de documentaire Gary Numan: Android In La La Land van Steve Read en Rob Alexander vertoond gaat worden. Jij kunt hierbij zijn, want wij mogen 2×2 kaarten weggeven!

De showcase is onderdeel van Amsterdams Dance Event – net als de show van Gary Numan op 21 oktober in Paradiso. De Briste Numan, avant-gardist en belangrijke spil binnen de new-wave-beweging, begon ooit als onderdeel van Tubeway Army, maar stopte na twee albums bij de band om zijn eerste soloalbum The Pleasure Principle uit te brengen. Dat bleek de kickstart van zijn carrière. De zanger (ook bekend om zijn oogschaduw) maakte in totaal 21 studioalbums en werkte samen met artiesten als Bill Sharp, Michael R. Smith en Battles.

Voorafgaand aan de vertoning van Gary Numan: Android In La La Land, wordt het cultureel café Noorderlicht in Amsterdam gevuld met de postpunk-plaatjes van DJ Ed Rock. Na de documentaire en de bijbehorende Q&A met maker Rob Alexander, neemt het DJ-duo ELIXER de touwtjes in handen en draait, ADE-gewijs, de zaal vol met een fijne selectie newbeat, EDM en minimal wave. Lang leve Gary Numan!

Voor de show van Gary Numan in Paradiso op 21 oktober zijn nog kaarten te krijgen! Ook voor de showcase zijn nog enkele tickets. Om kaartjes te winnen mail je naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘Gary Numan’. Laat wel even weten waarom jij deze film wilt zien! 

Meer informatie over IN-EDIT wordt later bekend.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nu met nog meer keus!
abo-actie

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nu met nog meer keus!

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34,-) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit. We ...
Het kon niet uitblijven: Toto covert Weezer
nieuws
Toto

Het kon niet uitblijven: Toto covert Weezer

Daar is ie dan: de Weezer-cover van Toto. Nadat Rivers Cuomo en de zijnen Africa coverden, is het nu de ...
De Staat terug met nieuwe single Kitty Kitty
nieuws
De Staat

De Staat terug met nieuwe single Kitty Kitty

De Staat is terug! De Nijmeegse band heeft een gloednieuwe single uitgebracht: Kitty Kitty. Het is de eerste track van ...

Kaarten voor Gary Numan-docu tijdens ADE (winactie) | OOR