winactie

Tickets voor de Flamin' Groovies in de Q-Factory

Liefhebbers van garagerock opgelet: cultband Flamin’ Groovies staat op vrijdag 22 september in de Q-Factory in Amsterdam. De in 1965 opgerichte band is een van de grondleggers van het genre en speelde samen met onder meer Iggy Pop en de Ramones.

De band kreeg eigenlijk nooit de credits die ze misschien wel verdienden op basis van powerpop-parels als Shake Some Action, Flamin’ Groovies Now en Jumpin In The Night. Tot vorig jaar dan, wat toen bracht indielabel Burger Records een 7-inch van de band uit en zijn de heren helemaal terug. Dit najaar komt er zelfs een nieuw album: Fantastic Plastic, dan alleen tijdens shows verkrijgbaar is.

Wij mogen 2×2 tickets weggeven voor de show van deze oude helden in de Q-Factory op 22 september. Hoef je alleen een mailtje te sturen naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘Flamin Groovies’ en weet wie sta jij met je neus vooraan! Zeker zijn van een ticket? Kaartjes zijn hier te koop!

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

nieuws

Word lid van Club OOR en kies je welkomstgeschenk!

Als je nu een abonnement neemt op OOR, word je niet alleen automatisch lid van Club OOR - waarmee je jaarlijks ...
concert
Prophets Of Rage

Prophets Of Rage: voor al uw feesten en partijen

Wie vandaag de dag om zich heen kijkt, ziet waarschijnlijk genoeg om boos over te worden. Sterker nog, bijna iedereen ...
nieuws
Nick Cave

Nick Cave eerste bevestiging Rock Werchter 2018

Nick Cave & The Bad Seeds zijn de eerste bevestiging voor Rock Werchter 2018. Het Vlaamse festival vindt volgend jaar ...