winactie

Tickets voor de Flamin' Groovies in de Q-Factory

Liefhebbers van garagerock opgelet: cultband Flamin’ Groovies staat op vrijdag 22 september in de Q-Factory in Amsterdam. De in 1965 opgerichte band is een van de grondleggers van het genre en speelde samen met onder meer Iggy Pop en de Ramones.

De band kreeg eigenlijk nooit de credits die ze misschien wel verdienden op basis van powerpop-parels als Shake Some Action, Flamin’ Groovies Now en Jumpin In The Night. Tot vorig jaar dan, wat toen bracht indielabel Burger Records een 7-inch van de band uit en zijn de heren helemaal terug. Dit najaar komt er zelfs een nieuw album: Fantastic Plastic, dan alleen tijdens shows verkrijgbaar is.

Wij mogen 2×2 tickets weggeven voor de show van deze oude helden in de Q-Factory op 22 september. Hoef je alleen een mailtje te sturen naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘Flamin Groovies’ en weet wie sta jij met je neus vooraan! Zeker zijn van een ticket? Kaartjes zijn hier te koop!

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Roskilde: Eminem breekt alles records
concert
Eminem

Roskilde: Eminem breekt alles records

Het festivalgeweld is in alle hevigheid dwars door Europa losgebarsten, en OOR’s Tom Engelshoven komt er natuurlijk niet onderuit om ...
Our Country - Americana Act II
album
Ray Davies

Our Country – Americana Act II

The Kinks komen binnenkort weer bij elkaar, wat ongetwijfeld flink de aandacht zal trekken. Maar eerst heeft Sir Ray Davies ...
Rapgod Eminem kan rockgoden aan
concert
Eminem

Rapgod Eminem kan rockgoden aan

Zo groot is hiphop dus geworden. Al jaren dominant in de hitlijsten en nu klaar voor massale concerten. Jay Z ...

Tickets voor de Flamin' Groovies in de Q-Factory (winactie) | OOR