winactie

Tickets voor Japandroids in Utrecht

Op donderdag 24 augustus staat ons favoriete Canadese duo Japandroids in De Helling in Utrecht. Nog geen tickets? Geen nood, wij geven er een paar weg!

Na Celebration Rock (2012) was Japandroids even de hotste band van het moment. De energieke noisepunk van de twee Canadezen veroverde in rap tempo de wereld en nummers als The Night Of Wine Of Roses en The House That Heaven Built werden punkrockanthems van jewelste. Maar ineens was het stil rondom Brian King (zang, gitaar) en David Prowse (drums). Was de band uit elkaar? Was er iets anders aan de hand? Nee hoor, de twee namen gewoon hun tijd voor album nummer drie. Begin dit jaarwas ie er eindelijk: Near To The Wild Heart Of Life. Een onmiskenbaar Japandroids-albums, maar met een aantal verrassende wendingen en zelfs stijlbreuken. OOR sprak eerder dit jaar uitgebreid met zanger/gitarist Brian King, dat interview is via Blendle terug te lezen.

Op donderdag 24 augustus staat Japandroids in De Helling in Utrecht. Wij mogen 2×2 tickets weggeven voor dit te gekke optreden. Je hoeft ons alleen te vertellen waarom jij hier graag bij wilt zijn. Stuur snel een mail naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘Japandroids’ en wie weet zien we je in de pit in Utrecht!

Foto: Leigh Righton

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

concert
Ryan Adams

Flitsende Ryan Adams kan geen flits verdragen

Bij de merch verkopen ze een linnen tas met de tekst ‘I love Ryan Adams because I love Satan’. Die ...
blog

Mijn 25 jaar Lowlands

25 jaar Lowlands – dat schreeuwt zo vlak voor de aftrap om een terugblik. Op mijn vakantieadres heb ik er ...
concert
Megadeth

De muzikale overtuiging van Megadeth

Naar aanleiding van het optreden dat Megadeth op zondag 6 augustus gaf als onderdeel van de Lokerse Feesten schreef OOR-collega ...