winactie

Tickets voor Japandroids in Utrecht

Op donderdag 24 augustus staat ons favoriete Canadese duo Japandroids in De Helling in Utrecht. Nog geen tickets? Geen nood, wij geven er een paar weg!

Na Celebration Rock (2012) was Japandroids even de hotste band van het moment. De energieke noisepunk van de twee Canadezen veroverde in rap tempo de wereld en nummers als The Night Of Wine Of Roses en The House That Heaven Built werden punkrockanthems van jewelste. Maar ineens was het stil rondom Brian King (zang, gitaar) en David Prowse (drums). Was de band uit elkaar? Was er iets anders aan de hand? Nee hoor, de twee namen gewoon hun tijd voor album nummer drie. Begin dit jaarwas ie er eindelijk: Near To The Wild Heart Of Life. Een onmiskenbaar Japandroids-albums, maar met een aantal verrassende wendingen en zelfs stijlbreuken. OOR sprak eerder dit jaar uitgebreid met zanger/gitarist Brian King, dat interview is via Blendle terug te lezen.

Op donderdag 24 augustus staat Japandroids in De Helling in Utrecht. Wij mogen 2×2 tickets weggeven voor dit te gekke optreden. Je hoeft ons alleen te vertellen waarom jij hier graag bij wilt zijn. Stuur snel een mail naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘Japandroids’ en wie weet zien we je in de pit in Utrecht!

Foto: Leigh Righton

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

<span class="club">Club</span> <span class="oor">OOR</span> was op Pinkpop
nieuws

Club OOR was op Pinkpop

OOR was op Pinkpop! We waren er met een eigen Club OOR-stand, waar verschillende artiesten langskwamen om een krabbel uit te ...
Pinkpop dag 3: van de roze hoed en de zwarte rand
concert

Pinkpop dag 3: van de roze hoed en de zwarte rand

De 49ste editie van Pinkpop vond dit weekend weer plaats in Landgraaf en OOR was alle drie de dagen van ...
Roger Waters maakt indruk, vooral na de pauze
concert
Roger Waters

Roger Waters maakt indruk, vooral na de pauze

Hij is zeker niet de meest spraakmakende artiest ter wereld, toch gaan controverse en Roger Waters prima hand in hand ...

Tickets voor Japandroids in Utrecht (winactie) | OOR