winactie

Tickets voor Robin Borneman in De Helling

Op zaterdag 3 maart staat singer-songwriter Robin Borneman in De Helling in Utrecht. Jij kan erbij zijn, want wij geven tickets weg!

De Brabantse singer-songwriter Robin Borneman is in het verre Amerika misschien wel bekender dan in zijn eigen kikkerlandje. Hij is namelijk frontman van het Trans Siberian Orchestra, een symfonisch rockorkest waarmee hij al ontelbare grote shows deed in de States. Borneman laat nu echter horen ook solo prima voor de dag te komen. In oktober verscheen bijvoorbeeld zijn nieuwe album Folklore II: The Phantom Wall, het tweede deel in een drieluik over ‘een reiziger zonder naam’ waar de singer-songwriter aan werkt. Voor fans van Tom Waits, 16 Horsepower en Johnny Cash!

Wil jij tickets winnen voor de show van Robin Borneman in De Helling? OOR geeft er 2×2 weg! Mail snel naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘Robin Borneman’ en laat ons weten waarom jij naar dit concert op 3 maart wil. Succes!

 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Wide Awake!
album
Parquet Courts

Wide Awake!

Was Wide Awake! een debuut geweest, hadden we dan van een klassieker gesproken? Parquet Courts’ vijfde – zevende als je ...
Win tickets voor Screaming Females in Sugarfactory
winactie
Screaming Females

Win tickets voor Screaming Females in Sugarfactory

Aanstaande zondag 27 mei in de Sugarfactory in Amsterdam: Screaming Females! Ouderwetse punrock uit New Jersey, gespeeld door een band ...
Part Of The Light
album
Ray LaMontagne

Part Of The Light

In veel jaarlijstjes trof je ‘m niet aan, maar Ouroboros, de laatste plaat van Ray LaMontagne, werd ten tijde van ...

Tickets voor Robin Borneman in De Helling (winactie) | OOR