winactie

Tickets voor Robin Borneman in De Helling

Op zaterdag 3 maart staat singer-songwriter Robin Borneman in De Helling in Utrecht. Jij kan erbij zijn, want wij geven tickets weg!

De Brabantse singer-songwriter Robin Borneman is in het verre Amerika misschien wel bekender dan in zijn eigen kikkerlandje. Hij is namelijk frontman van het Trans Siberian Orchestra, een symfonisch rockorkest waarmee hij al ontelbare grote shows deed in de States. Borneman laat nu echter horen ook solo prima voor de dag te komen. In oktober verscheen bijvoorbeeld zijn nieuwe album Folklore II: The Phantom Wall, het tweede deel in een drieluik over ‘een reiziger zonder naam’ waar de singer-songwriter aan werkt. Voor fans van Tom Waits, 16 Horsepower en Johnny Cash!

Wil jij tickets winnen voor de show van Robin Borneman in De Helling? OOR geeft er 2×2 weg! Mail snel naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘Robin Borneman’ en laat ons weten waarom jij naar dit concert op 3 maart wil. Succes!

 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Twin Fantasy
album
Car Seat Headrest

Twin Fantasy

Razend benieuwd was ik naar de volgende stap van Will Toledo, en het is een verrassende geworden. Na meer dan ...
Het warme Britpopbad van The Charlatans
concert
The Charlatans

Het warme Britpopbad van The Charlatans

In het kader van een kort Europees toertje maakt The Charlatans weer eens een tussenstop in Nederland. Het laatste staartje promotie ...
OOR-verhaal wint Jip Golsteijn Journalistiekprijs
nieuws

OOR-verhaal wint Jip Golsteijn Journalistiekprijs

Thomas Snoeijs heeft de Jip Golsteijn Journalistiekprijs gewonnen voor zijn interview met Iggy Pop en Josh Homme uit OOR van maart ...

Tickets voor Robin Borneman in De Helling (winactie) | OOR