winactie

Tickets voor Starsailor in de Melkweg

Op zaterdag 28 oktober staat de Britse band Starsailor in de Melkweg, Amsterdam. En jij kunt hier gratis heen, want OOR mag 2×2 kaarten weggeven.

Starsailor, vernoemd naar het gelijknamige Tim Buckley-album, werd in 2001 in één klap bekend met debuutalbum Love Is Here. Juichende recensies zorgden voor een plek op de het befaamde Glastonbury-festival. De rest is geschiedenis. In totaal werden er vier albums gemaakt voordat de band een pauze inlaste in 2009. Zanger-gitarist James Walsh wilde aan zijn solocarrière werken – in 2004 verscheen soloalbum Turning Point. Direct daarna kwam de Starsailor-pauze ten einde en verscheen er een Greatest Hits-album: Good Souls: The Greatest Hits. Nu, drie jaar later, zijn ze terug met een vers album, All This Life: een meesterproductie.

Wil jij gratis naar de Starsailor show in de Melkweg op 28 oktober? Stuur dan een mailtje naar prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘Starsailor’ en laat ons weten waarom jij bij dit optreden MOET zijn. Succes! Zeker zijn van je ticket? Er zijn nog kaarten te koop.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Roskilde: Eminem breekt alles records
concert
Eminem

Roskilde: Eminem breekt alles records

Het festivalgeweld is in alle hevigheid dwars door Europa losgebarsten, en OOR’s Tom Engelshoven komt er natuurlijk niet onderuit om ...
Our Country - Americana Act II
album
Ray Davies

Our Country – Americana Act II

The Kinks komen binnenkort weer bij elkaar, wat ongetwijfeld flink de aandacht zal trekken. Maar eerst heeft Sir Ray Davies ...
Rapgod Eminem kan rockgoden aan
concert
Eminem

Rapgod Eminem kan rockgoden aan

Zo groot is hiphop dus geworden. Al jaren dominant in de hitlijsten en nu klaar voor massale concerten. Jay Z ...

Tickets voor Starsailor in de Melkweg (winactie) | OOR