winactie

Tickets voor Take Me To Church

Op 27, 28 en 29 oktober is Haarlem het decor van het Take Me To Church Festival. Zoals de naam al doet vermoeden vinden de optredens plaats in de kerk! Of liever gezegd: in verschillende kerken, want de Fonteinkerk, Groenmarktkerk en de St. Bavo zetten allemaal hun deuren wagenwijd open voor bijzondere optredens.

Yorick van Norden opent het festival op vrijdag 27 oktober samen met een kwartet aan muzikanten in de Fonteinkerk. Op zaterdag geeft Admiral Freebee een speciale soloshow in de Groenmarktkerk en Cut_ zal voor één keer hun elektronische nummers inruilen voor een ingetogen en meer kalme set. Het programma van de zaterdag wordt compleet gemaakt door singer-songwriter Luke Sital-Singh.

Op zondag speelt Danny Vera zijn bluesy Americana-liedjes in een bijzondere setting in de St. Bavo, mag Kim Janssen voor kippenvel zorgen en zal Matthew & The Atlas met voorganger Matthew Hegarty (foto) een akoestische set verzorgen.

Voor alledrie de avonden zijn losse tickets te koop. Passe-partouts voor alle shows kosten €45,- excl. servicekosten. Klik hier voor meer informatie. Wil jij helemaal gratis naar de optredens op 27, 28 of 29 oktober in Haarlem? Wij hebben 2×2 tickets passe-partouts liggen voor de trouwe fan! Mail naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘Take Me To Church’ en laat ons weten waarom jij hier graag bij wil zijn! Succes!

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Roskilde: Eminem breekt alles records
concert
Eminem

Roskilde: Eminem breekt alles records

Het festivalgeweld is in alle hevigheid dwars door Europa losgebarsten, en OOR’s Tom Engelshoven komt er natuurlijk niet onderuit om ...
Our Country - Americana Act II
album
Ray Davies

Our Country – Americana Act II

The Kinks komen binnenkort weer bij elkaar, wat ongetwijfeld flink de aandacht zal trekken. Maar eerst heeft Sir Ray Davies ...
Rapgod Eminem kan rockgoden aan
concert
Eminem

Rapgod Eminem kan rockgoden aan

Zo groot is hiphop dus geworden. Al jaren dominant in de hitlijsten en nu klaar voor massale concerten. Jay Z ...

Tickets voor Take Me To Church (winactie) | OOR