winactie

Tickets voor The Residents in Amsterdam

Onder het label The Rest is Noise programmeert het Muziekgebouw aan het IJ in Amsterdam samen met Amsterdamse muziekorganisaties concerten van internationale artiesten die vooroplopen in pop, elektronica en muziek waar nog geen label op te plakken is. Op dinsdag 7 november staan The Residents in het Muziekgebouw. OOR geeft tickets weg!

In de tas vol clichés van de muziekjournalist mag de term ‘het best bewaarde geheim van de popmuziek (of ieder ander genre)’ natuurlijk niet ontbreken. Een draak van een term natuurlijk, maar in het geval The Residents begint het te kriebelen. De avant-garde band bestaat namelijk al sinds 1969, heeft al meer dan zestig (!) platen uitgebracht en lange, lange tijd was de identiteit van de bandleden onbekend. De groep stond namelijk jarenlang met enorme masker(in de vorm van oogballen) op het podium. Heeft de groep vier leden, of zijn er in de loop der jaren al tientallen verschillende muzikanten geweest? De oogballen zijn inmiddels ingewisseld voor enorme snavels, wie een beetje googlet komt wel achter de identiteit van de heren uit San Francisco, maar eigenlijk zijn The Residents ook na meer dan veertig jaar nog het best bewaarde geheim van de popmuziek.

Wil jij bij deze bijzondere show in het Muziekgebouw zijn? Heb je geluk, er zijn namelijk nog kaarten! Liever je geluk beproeven met onze prijsvraag? Mag ook! Wij geven 2×2 tickets weg. Mail snel naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘The Residents’ en vertel ons waarom jij hier naartoe wil! Succes!

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

nieuws

Word lid van Club OOR en kies je welkomstgeschenk!

Als je nu een abonnement neemt op OOR, word je niet alleen automatisch lid van Club OOR - waarmee je jaarlijks ...
concert
Prophets Of Rage

Prophets Of Rage: voor al uw feesten en partijen

Wie vandaag de dag om zich heen kijkt, ziet waarschijnlijk genoeg om boos over te worden. Sterker nog, bijna iedereen ...
nieuws
Nick Cave

Nick Cave eerste bevestiging Rock Werchter 2018

Nick Cave & The Bad Seeds zijn de eerste bevestiging voor Rock Werchter 2018. Het Vlaamse festival vindt volgend jaar ...