winactie

Tickets voor The Residents in Amsterdam

Onder het label The Rest is Noise programmeert het Muziekgebouw aan het IJ in Amsterdam samen met Amsterdamse muziekorganisaties concerten van internationale artiesten die vooroplopen in pop, elektronica en muziek waar nog geen label op te plakken is. Op dinsdag 7 november staan The Residents in het Muziekgebouw. OOR geeft tickets weg!

In de tas vol clichés van de muziekjournalist mag de term ‘het best bewaarde geheim van de popmuziek (of ieder ander genre)’ natuurlijk niet ontbreken. Een draak van een term natuurlijk, maar in het geval The Residents begint het te kriebelen. De avant-garde band bestaat namelijk al sinds 1969, heeft al meer dan zestig (!) platen uitgebracht en lange, lange tijd was de identiteit van de bandleden onbekend. De groep stond namelijk jarenlang met enorme masker(in de vorm van oogballen) op het podium. Heeft de groep vier leden, of zijn er in de loop der jaren al tientallen verschillende muzikanten geweest? De oogballen zijn inmiddels ingewisseld voor enorme snavels, wie een beetje googlet komt wel achter de identiteit van de heren uit San Francisco, maar eigenlijk zijn The Residents ook na meer dan veertig jaar nog het best bewaarde geheim van de popmuziek.

Wil jij bij deze bijzondere show in het Muziekgebouw zijn? Heb je geluk, er zijn namelijk nog kaarten! Liever je geluk beproeven met onze prijsvraag? Mag ook! Wij geven 2×2 tickets weg. Mail snel naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘The Residents’ en vertel ons waarom jij hier naartoe wil! Succes!

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Driemaal Melkweg
nieuws
Anathema

Driemaal Melkweg

Buiten hangt de herfst alweer in de lucht, binnen is het behaaglijk. Ook in de Melkweg, zo weten we uit ...
True Meanings
album
Paul Weller

True Meanings

Paul Weller houdt er de vaart in. Vorig jaar bracht hij A Kind Revolution uit, nu ligt er met True ...
Compilatie Chris Cornell aangekondigd
nieuws
Chris Cornell

Compilatie Chris Cornell aangekondigd

Op 16 november verschijnt er een uitgebreide compilatie van de overleden Chris Cornell. Het album, simpelweg Chris Cornell genaamd, is bedoeld als ...

Tickets voor The Residents in Amsterdam (winactie) | OOR