winactie

Tickets voor Glen Hansard in Carré

Op maandag 29 en dinsdag 30 april staat singer-songwriter Glen Hansard in het prachtige Carré in Amsterdam. Wij geven tickets weg!

Eerder deze maand verscheen This Wild Willing, het nieuwe album van de 49-jarige Ierse troubadour. Hij vroeg talloze bevriende muzikanten om langs te komen in de Franse Black Box-studio voor jamsessies en zo kan het dat de donkere en verstilde folkliedjes van Hansard zijn uitgebouwd met strijkers, blazers, Arabische snaarinstrumenten en elektronica tot een soort broeierige indierock. ‘The Wild Willing bevat ook de spannendste muziek die hij in lange tijd opnam. Hansard verpakt stikdepressieve folkliedjes als een muzikale toverbal en dat is knap werk’, aldus onze recensie.

Meer informatie over de concerten van Glen Hansard in Carré vind je hier. Wil jij kans maken op tickets? Stuur dan snel een mailtje naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘Glen Hansard’ en laat ons weten waarom jij twee tickets verdient! Vergeet ook niet te vermelden voor welke van de twee shows je kaartjes zou willen. We geven 2×2 tickets weg. Succes!

Foto: Stephan Vanfleteren

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

'Charli XCX brengt het nú naar mijn huiskamer'
muziek in coronatijd

‘Charli XCX brengt het nú naar mijn huiskamer’

Ook voor de popmuziek zijn het ongekende tijden. In dit blog signaleert en bespreekt OOR-columnist en mede-thuisblijver Hooijer de ontwikkelingen in ...
OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van het moment
11-tal

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van het moment

Elke maand selecteren we de beste en belangrijkste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen, hand-picked door de ...
Notes On A Conditional Form
album
The 1975

Notes On A Conditional Form

Het moge duidelijk zijn dat het ontstaan én de rappe verspreiding van het coronavirus een van de eerste grote, voor ...

Tickets voor Glen Hansard in Carré (winactie) | OOR