winactie

Tickets voor Glen Hansard in Carré

Op maandag 29 en dinsdag 30 april staat singer-songwriter Glen Hansard in het prachtige Carré in Amsterdam. Wij geven tickets weg!

Eerder deze maand verscheen This Wild Willing, het nieuwe album van de 49-jarige Ierse troubadour. Hij vroeg talloze bevriende muzikanten om langs te komen in de Franse Black Box-studio voor jamsessies en zo kan het dat de donkere en verstilde folkliedjes van Hansard zijn uitgebouwd met strijkers, blazers, Arabische snaarinstrumenten en elektronica tot een soort broeierige indierock. ‘The Wild Willing bevat ook de spannendste muziek die hij in lange tijd opnam. Hansard verpakt stikdepressieve folkliedjes als een muzikale toverbal en dat is knap werk’, aldus onze recensie.

Meer informatie over de concerten van Glen Hansard in Carré vind je hier. Wil jij kans maken op tickets? Stuur dan snel een mailtje naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘Glen Hansard’ en laat ons weten waarom jij twee tickets verdient! Vergeet ook niet te vermelden voor welke van de twee shows je kaartjes zou willen. We geven 2×2 tickets weg. Succes!

Foto: Stephan Vanfleteren

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Bospop slotdag: Een kwestie van geduld
concert

Bospop slotdag: Een kwestie van geduld

Van de 39ste editie van het driedaagse Bospop blijkt met name de afsluitende zondag populair, die dus vlotjes uitverkoopt, niet ...
WOO HAH!: De grootste turn up van het jaar
concert

WOO HAH!: De grootste turn up van het jaar

Wat doe je als je zelf eigenlijk te oud bent voor een festival, en zoonlief te jong? Dan ga je ...
North Sea Jazz dag 3: Kamasi Washington, Gladys Knight, Janelle Monáe
concert
Janelle Monáe

North Sea Jazz dag 3: Kamasi Washington, Gladys Knight, Janelle Monáe

North Sea Jazz dag 3, op papier een dag vol bewezen klappers. Kamasi Washington: altijd machtig. Janelle Monáe: altijd een ...

Tickets voor Glen Hansard in Carré (winactie) | OOR