winactie

Tickets voor Glen Hansard in Carré

Op maandag 29 en dinsdag 30 april staat singer-songwriter Glen Hansard in het prachtige Carré in Amsterdam. Wij geven tickets weg!

Eerder deze maand verscheen This Wild Willing, het nieuwe album van de 49-jarige Ierse troubadour. Hij vroeg talloze bevriende muzikanten om langs te komen in de Franse Black Box-studio voor jamsessies en zo kan het dat de donkere en verstilde folkliedjes van Hansard zijn uitgebouwd met strijkers, blazers, Arabische snaarinstrumenten en elektronica tot een soort broeierige indierock. ‘The Wild Willing bevat ook de spannendste muziek die hij in lange tijd opnam. Hansard verpakt stikdepressieve folkliedjes als een muzikale toverbal en dat is knap werk’, aldus onze recensie.

Meer informatie over de concerten van Glen Hansard in Carré vind je hier. Wil jij kans maken op tickets? Stuur dan snel een mailtje naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘Glen Hansard’ en laat ons weten waarom jij twee tickets verdient! Vergeet ook niet te vermelden voor welke van de twee shows je kaartjes zou willen. We geven 2×2 tickets weg. Succes!

Foto: Stephan Vanfleteren

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Muse zit vast in z’n eigen spelletje, blijkt in Ziggo Dome
concert

Muse zit vast in z’n eigen spelletje, blijkt in Ziggo Dome

De reguliere ‘stadionshow’ van Muse in het Nijmeegse Goffertpark is nog geen drie maanden geleden, maar voor Nederland heeft de ...
Daniel Johnston (1961-2019): als een bang kind in het donker
nieuws

Daniel Johnston (1961-2019): als een bang kind in het donker

Daniel Johnston, held van vele beautiful freaks in de popmuziek, is overleden aan een hartaanval. Dat nieuws bracht de lokale krant ...
Ayreon in 013: kasteelheer Lucassen verbindt werelden
concert

Ayreon in 013: kasteelheer Lucassen verbindt werelden

Zijn glimlach aan het eind van de avond had niet breder kunnen zijn. Het was er een van grote tevredenheid ...

Tickets voor Glen Hansard in Carré (winactie) | OOR