winactie

Tickets voor Mike Shinoda (Linkin Park) in AFAS Live

Op donderdag 21 maart 2019 staat Mike Shinoda in AFAS Live in Amsterdam. De zanger/rapper is natuurlijk vooral bekend van Linkin Park. Het is de eerste Nederlandse soloshow die Shinoda geeft. Nog meer goed nieuws: wij geven tickets weg!

Mike Shinoda brak door met Linkin Park in 2000, toen het iconische debuutalbum Hybrid Theory verscheen, met hits In The End en One Step Closer. Tot de dood van zanger Chester Bennington bleef Linkin Park albums maken en in 2017 stond de band voor het laatst in Nederland op de planken, toen in de Ziggo Dome. In juni van dit jaar verscheen Post Traumatic, het eerste soloalbum van Shinoda, dat de zanger/rapper schreef na de zelfmoord van zijn bandmaat.

Tickets voor het optreden in AFAS Live op 21 maart kosten €44,- (incl. servicekosten) en zijn hier te koop. Kans maken op gratis kaarten? OOR geeft 2×2 tickets weg! Mail je gegevens o.v.v. ‘Mike Shinoda’ naar prijsvraag@oor.nl, en vertel ons waarom jij de tickets verdient! Succes! Deze actie is gesloten, de winnaars hebben bericht gekregen!

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Bospop slotdag: Een kwestie van geduld
concert

Bospop slotdag: Een kwestie van geduld

Van de 39ste editie van het driedaagse Bospop blijkt met name de afsluitende zondag populair, die dus vlotjes uitverkoopt, niet ...
WOO HAH!: De grootste turn up van het jaar
concert

WOO HAH!: De grootste turn up van het jaar

Wat doe je als je zelf eigenlijk te oud bent voor een festival, en zoonlief te jong? Dan ga je ...
North Sea Jazz dag 3: Kamasi Washington, Gladys Knight, Janelle Monáe
concert
Janelle Monáe

North Sea Jazz dag 3: Kamasi Washington, Gladys Knight, Janelle Monáe

North Sea Jazz dag 3, op papier een dag vol bewezen klappers. Kamasi Washington: altijd machtig. Janelle Monáe: altijd een ...

Tickets voor Mike Shinoda (Linkin Park) in AFAS Live (winactie) | OOR