winactie

Tickets voor Mike Shinoda (Linkin Park) in AFAS Live

Op donderdag 21 maart 2019 staat Mike Shinoda in AFAS Live in Amsterdam. De zanger/rapper is natuurlijk vooral bekend van Linkin Park. Het is de eerste Nederlandse soloshow die Shinoda geeft. Nog meer goed nieuws: wij geven tickets weg!

Mike Shinoda brak door met Linkin Park in 2000, toen het iconische debuutalbum Hybrid Theory verscheen, met hits In The End en One Step Closer. Tot de dood van zanger Chester Bennington bleef Linkin Park albums maken en in 2017 stond de band voor het laatst in Nederland op de planken, toen in de Ziggo Dome. In juni van dit jaar verscheen Post Traumatic, het eerste soloalbum van Shinoda, dat de zanger/rapper schreef na de zelfmoord van zijn bandmaat.

Tickets voor het optreden in AFAS Live op 21 maart kosten €44,- (incl. servicekosten) en zijn hier te koop. Kans maken op gratis kaarten? OOR geeft 2×2 tickets weg! Mail je gegevens o.v.v. ‘Mike Shinoda’ naar prijsvraag@oor.nl, en vertel ons waarom jij de tickets verdient! Succes! Deze actie is gesloten, de winnaars hebben bericht gekregen!

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

De dEUS-motor ronkt als een Formule 1-wagen van Mercedes
concert
dEUS

De dEUS-motor ronkt als een Formule 1-wagen van Mercedes

Het twintigjarig jubileum van The Ideal Crash viert dEUS met een toertje door Europa. Integrale uitvoeringen van de plaat waarmee ...
I Am Easy To Find
album
The National

I Am Easy To Find

Er stonden er ongetwijfeld een paar te tongen tijdens hun laatste shows, maar het moge duidelijk zijn dat The National ...
Problems
album
The Get Up Kids

Problems

Something To Write Home About is de beste poppunkplaat ooit gemaakt. Zo, dat is eruit. The Get Up Kids zijn ...

Tickets voor Mike Shinoda (Linkin Park) in AFAS Live (winactie) | OOR