winactie

Tickets voor Plug In: in gesprek met Typhoon in 013

Aanstaande vrijdag 24 mei is Typhoon te gast in 013 tijdens een nieuwe editie van Plug In. Wij geven tickets weg voor deze bijzondere avond!

Plug In is in een initiatief van FaceCulture en 013. Tijdens deze avonden worden bekende muzikanten live geïnterviewd. Over hun leven, hun werk, hun ambities, hun inspiraties en meer. Door middel van videofragmenten krijgen bezoekers een uniek kijkje in het leven van de artiest. Na het interview krijgt de geïnterviewde natuurlijk ook de mogelijkheid zich op een unieke manier te presenteren aan het aanwezige publiek. Dit kan door middel van akoestische nummers, het brengen van een gedicht, een verhaal, een videofragment of wat dan ook.

Wil jij er vrijdag bij zijn? Mail dan snel naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘Plug In’ en vertel ons waarom jij tickets moet winnen. We geven 2×2 kaartjes weg!

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Lokerse Feesten: ogen en oren tekort
concert

Lokerse Feesten: ogen en oren tekort

Tien dagen werd er op het door luxe appartementen omringde parkeerterrein van de Grote Kaai midden in Lokeren gefeest. En ...
Erykah Badu breekt uit haar bubbel in 013
concert
Erykah Badu

Erykah Badu breekt uit haar bubbel in 013

22. Een angeliek getal in de spirituele wereld, een symbool voor gidsing en doelmatigheid. Ook is 22 de huidige leeftijd ...
This Is Not A Safe Place
album
Ride

This Is Not A Safe Place

Even de oude succesnummers oppoetsen, rondje om de wereld, cashen en weer terug naar moeder de vrouw. Zo ging het ...

Tickets voor Plug In: in gesprek met Typhoon in 013 (winactie) | OOR