winactie

Tickets voor Het Zesde Metaal in de Sugarfactory

Op zondag 19 november staat de Belgische band Het Zesde Metaal samen met Figgie in de Sugarfactory, Amsterdam. Sinds februari van dit jaar is de band van zanger, acteur en schrijver Wannes Cappelle bezig met een clubtour rondom hun vierde en meest recente studioalbum Calais, dat deze week precies 1 jaar geleden verscheen. OOR mag 2×2 kaarten weggeven!

Op Calais laat Cappelle zijn eigen kleine wereld even voor wat het is en opent hij zijn ogen voor de grotere maatschappelijke vraagstukken. Welk standpunt neem ik in met betrekking tot de vluchtelingendiscussie? Wat vind ik ervan dat de Ardennen steeds dichter aan zee komen te liggen? Zijn kijk op deze vraagstukken bezingt hij, in het West-Vlaams, handig dus dat de band een vertaling in het boekje bij hun platen stopt. Maar ook zonder precies te weten waar Cappelle over zingt is het niet moeilijk om de songs van de folkformatie te waarderen.

In het voorprogramma: Figgie, die met hun Bazart-achtige indiepop een succesvolle Popronde-tournee achter de rug hebben. Wie goed luistert hoort naast Bazart een klein tintje Foals en veel meer tinten Eefje De Visser en Porches.

Wil jij gratis naar het optreden van Het Zesde Metaal en Figgie op 19 november in Sugarfactory? Stuur dan een mailtje naar prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘Het Zesde Metaal’ en laat ons weten waarom jij bij dit optreden MOET zijn. Succes! Zeker zijn van je ticket? Er zijn nog kaarten te koop.

Foto: Bache Jespers

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

<span class="club">Club</span> <span class="oor">OOR</span> was op Pinkpop
nieuws

Club OOR was op Pinkpop

OOR was op Pinkpop! We waren er met een eigen Club OOR-stand, waar verschillende artiesten langskwamen om een krabbel uit te ...
Pinkpop dag 2: tekens van boven
concert
Foo Fighters

Pinkpop dag 2: tekens van boven

De 49ste editie van Pinkpop vindt dit weekend weer plaats in Landgraaf en OOR is alle drie de dagen van ...
Pinkpop dag 3: van de roze hoed en de zwarte rand
concert

Pinkpop dag 3: van de roze hoed en de zwarte rand

De 49ste editie van Pinkpop vond dit weekend weer plaats in Landgraaf en OOR was alle drie de dagen van ...

Tickets voor Het Zesde Metaal in de Sugarfactory (winactie) | OOR