winactie

Win: tickets voor Andy Burrows in de Sugarfactory

Aanstaande vrijdag 2 maart staat niemand minder dan Andy Burrows in de Sugarfactory in Amsterdam. Dat is leuk hè? Niet dan? Nou! De singer-songwriter komt er liedjes van zijn nieuwe album voorstellen. Daar wil je natuurlijk bij zijn! Dat treft: OOR geeft tickets weg.

Andy  Burrows is een muzikale duizendpoot. Maar echt. Hij werd groot als drummer (en songwriter) van Razorlight (hij schreef wereldhit America), zat in indierockband We Are Scientists en nam met Editors-frontman Tom Smith een prachtig kerstalbum onder de naam Smith & Burrows op. Ondertussen floreerde ook zijn solocarrière weelderig. Een vijfde album zit er aan te komen, opnieuw vol met frisse en goudeerlijke popliedjes! Wanneer de nieuwe plaat precies uitkomt is nog niet bekend, maar voorlopig is zijn show in de Sugarfactory de enige kans om nieuw werk te horen. Naast al die hits natuurlijk, want die speelt ie ook!

Wil je naar de show toe? Mail dan heel snel naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘Andy Burrows’ en laat ons weten waarom juist jij twee tickets verdient. We geven 2×2 kaartjes weg! Wil je zeker zijn van kaarten? Er zijn er nog een paar te koop via de website van de Sugarfactory.

Foto: J. Foxton

 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Driemaal Melkweg
nieuws
Anathema

Driemaal Melkweg

Buiten hangt de herfst alweer in de lucht, binnen is het behaaglijk. Ook in de Melkweg, zo weten we uit ...
True Meanings
album
Paul Weller

True Meanings

Paul Weller houdt er de vaart in. Vorig jaar bracht hij A Kind Revolution uit, nu ligt er met True ...
OOR Tipt: Left Of The Dial
achtergrond
SONS

OOR Tipt: Left Of The Dial

Left Of The Dial is de laatste aanwinst binnen de Nederlandse verzameling van showcasefestivals. Het Rotterdamse evenement biedt een spannende ...

Win: tickets voor Andy Burrows in de Sugarfactory (winactie) | OOR