winactie

Win tickets voor Beck in 013 op 4 juni

Na headlineslots op onder meer Glastonbury en Best Kept Secret, een door Kanye gekaapte Grammy acceptance speech komt Beck Hansen nu gewoon naar Tilburg! Op maandag 4 juni staat de enige echte Beck in 013. En het mooie is: wij geven tickets weg!

Het optreden van Beck in 013 wil je niet missen. Het is pas de derde (!) clubshow van Beck in Nederland in meer dan tien jaar tijd. Hij komt naar het gezellige Brabant ter ere van album Colors uit 2017. Verwacht dus nieuw werk, zoals hit Dreams en de titeltrack waar Beck recent nog een video met actrice Alison Brie voor uitbracht, maar zeker ook klassiekers van albums als Mellow GoldOdelay, Sea Change en Morning Phase – waar is de Grammy voor beste album voor kreeg – zullen zeker langskomen. Tickets voor de show zijn hier te koop!

Liever een gokje wagen? OOR geeft 2×2 tickets weg voor dit nu al bijzondere optreden! Mail snel naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘Beck’ en laat ons weten wat jouw favoriete Beck-track is en waarom. Succes!

 

Foto: Elliot Lee Hazel

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Electric Light
album
James Bay

Electric Light

James Bay maakte met zijn debuutalbum Chaos And The Calm een zeer geslaagde entree. Hold Back The River, Let It ...
Tell Me How You Really Feel
album
Courtney Barnett

Tell Me How You Really Feel

Biecht: het Barnett-kwartje viel bij mij pas een paar maanden nadat haar debuut Sometimes I Sit And Think, And Sometimes ...
The Kooks terug met twee nieuwe singles
nieuws
The Kooks

The Kooks terug met twee nieuwe singles

The Kooks zijn terug! De Britse band heeft maar liefst twee nieuwe tracks gedeeld: No Pressure en All The Time ...

Win tickets voor Beck in 013 op 4 juni (winactie) | OOR