winactie

Win tickets voor Beck in 013 op 4 juni

Na headlineslots op onder meer Glastonbury en Best Kept Secret, een door Kanye gekaapte Grammy acceptance speech komt Beck Hansen nu gewoon naar Tilburg! Op maandag 4 juni staat de enige echte Beck in 013. En het mooie is: wij geven tickets weg!

Het optreden van Beck in 013 wil je niet missen. Het is pas de derde (!) clubshow van Beck in Nederland in meer dan tien jaar tijd. Hij komt naar het gezellige Brabant ter ere van album Colors uit 2017. Verwacht dus nieuw werk, zoals hit Dreams en de titeltrack waar Beck recent nog een video met actrice Alison Brie voor uitbracht, maar zeker ook klassiekers van albums als Mellow GoldOdelay, Sea Change en Morning Phase – waar is de Grammy voor beste album voor kreeg – zullen zeker langskomen. Tickets voor de show zijn hier te koop!

Liever een gokje wagen? OOR geeft 2×2 tickets weg voor dit nu al bijzondere optreden! Mail snel naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘Beck’ en laat ons weten wat jouw favoriete Beck-track is en waarom. Succes!

 

Foto: Elliot Lee Hazel

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nieuwe keuzes!
abo-actie

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nieuwe keuzes!

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34,-) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit. We ...
Simulation Theory
album
Muse

Simulation Theory

De tijd dat de internationale pers laaiend enthousiast stond te wachten op een nieuw album van Muse is al een ...
The Beatles (The White Album)
album
The Beatles

The Beatles (The White Album)

In februari 1968 trokken The Beatles naar Rishikesh in India om daar deel te nemen aan een cursus meditatie bij ...

Win tickets voor Beck in 013 op 4 juni (winactie) | OOR