winactie

Win tickets voor de screening van de film Nico, 1988 in Paradiso

Maandagavond 16 april staat Paradiso in het teken van The Velvet Underground. Cinemien en Paradiso verzorgen een bijzondere screening van de film Nico, 1988 en aansluitend is er een optreden van Carol van Dijk (Bettie Serveert) & The Tambles sing The Velvet Underground. En het mooie is…jij kan daar bij zijn!

Nico,1988 gaat over Nico, voormalig zangeres van The Velvet Underground. Nico, aka Christa,  probeert al jarenlang los te komen van The Velvet Underground en zelfs de naam Nico hoort ze liever niet meer. Tegelijkertijd heeft ze moeite om haar carrière nieuw leven in te blazen. Tot haar nieuwe manager haar en haar oude band op tournee door Europa stuurt. Nico, 1988 is een muzikale roadmovie over de wedergeboorte van een dappere en eigenzinnige artiest die ooit werd aanbeden vanwege haar legendarische schoonheid als muze van Andy Warhol. Nu maakt ze zich niet meer druk om haar uiterlijk en zien we vooral haar rauwe bestaan als zangeres, moeder en vrouw.

Carol van Dyk (Bettie Serveert) & The Tambles nemen je na de film mee in de wereld van The Velvet Underground. Meer dan 50 jaar geleden debuteerde de legendarische band met The Velvet Underground & Nico, één van de meest invloedrijke albums uit de rockgeschiedenis.

Wil jij bij deze bijzondere avond aanwezig zijn? OOR geeft 3×2 tickets weg! Mail snel naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘Nico, 1988’ en laat ons weten waarom jij zou moeten winnen! De zaal is op 16 april overigens open om 19:45 uur en de avond start om 20:15 uur. Dan weet je dat vast!

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Roskilde: Eminem breekt alles records
concert
Eminem

Roskilde: Eminem breekt alles records

Het festivalgeweld is in alle hevigheid dwars door Europa losgebarsten, en OOR’s Tom Engelshoven komt er natuurlijk niet onderuit om ...
Our Country - Americana Act II
album
Ray Davies

Our Country – Americana Act II

The Kinks komen binnenkort weer bij elkaar, wat ongetwijfeld flink de aandacht zal trekken. Maar eerst heeft Sir Ray Davies ...
Rapgod Eminem kan rockgoden aan
concert
Eminem

Rapgod Eminem kan rockgoden aan

Zo groot is hiphop dus geworden. Al jaren dominant in de hitlijsten en nu klaar voor massale concerten. Jay Z ...

Win tickets voor de screening van de film Nico, 1988 in Paradiso (winactie) | OOR