winactie

Win tickets voor de screening van de film Nico, 1988 in Paradiso

Maandagavond 16 april staat Paradiso in het teken van The Velvet Underground. Cinemien en Paradiso verzorgen een bijzondere screening van de film Nico, 1988 en aansluitend is er een optreden van Carol van Dijk (Bettie Serveert) & The Tambles sing The Velvet Underground. En het mooie is…jij kan daar bij zijn!

Nico,1988 gaat over Nico, voormalig zangeres van The Velvet Underground. Nico, aka Christa,  probeert al jarenlang los te komen van The Velvet Underground en zelfs de naam Nico hoort ze liever niet meer. Tegelijkertijd heeft ze moeite om haar carrière nieuw leven in te blazen. Tot haar nieuwe manager haar en haar oude band op tournee door Europa stuurt. Nico, 1988 is een muzikale roadmovie over de wedergeboorte van een dappere en eigenzinnige artiest die ooit werd aanbeden vanwege haar legendarische schoonheid als muze van Andy Warhol. Nu maakt ze zich niet meer druk om haar uiterlijk en zien we vooral haar rauwe bestaan als zangeres, moeder en vrouw.

Carol van Dyk (Bettie Serveert) & The Tambles nemen je na de film mee in de wereld van The Velvet Underground. Meer dan 50 jaar geleden debuteerde de legendarische band met The Velvet Underground & Nico, één van de meest invloedrijke albums uit de rockgeschiedenis.

Wil jij bij deze bijzondere avond aanwezig zijn? OOR geeft 3×2 tickets weg! Mail snel naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘Nico, 1988’ en laat ons weten waarom jij zou moeten winnen! De zaal is op 16 april overigens open om 19:45 uur en de avond start om 20:15 uur. Dan weet je dat vast!

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Driemaal Melkweg
nieuws
Anathema

Driemaal Melkweg

Buiten hangt de herfst alweer in de lucht, binnen is het behaaglijk. Ook in de Melkweg, zo weten we uit ...
True Meanings
album
Paul Weller

True Meanings

Paul Weller houdt er de vaart in. Vorig jaar bracht hij A Kind Revolution uit, nu ligt er met True ...
OOR Tipt: Left Of The Dial
achtergrond
SONS

OOR Tipt: Left Of The Dial

Left Of The Dial is de laatste aanwinst binnen de Nederlandse verzameling van showcasefestivals. Het Rotterdamse evenement biedt een spannende ...

Win tickets voor de screening van de film Nico, 1988 in Paradiso (winactie) | OOR