winactie

Win: tickets voor Steven Wilson in AFAS Live

Last-minute winactie! Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan! Woensdag 7 maart – dat is morgen! – staat Steven Wilson in de AFAS Live. En wij hebben 2×2 tickets weten te bemachtigen die we natuurlijk met jullie delen.

Steven Wilson is wat ze noemen een muzikale duizendpoot. Je kunt hem kennen van Porcupine Tree en No-Man. Hij was producer, componist en sessiemuzikant voor Opeth, Marillion en Dream Theater. Vorig jaar verscheen To The Bone, het vijfde soloalbum van Wilson, een dynamisch en progressief popalbum, dat herinneringen oproept aan Peter Gabriel, Tears For Fears en Talk Talk.

Wil jij erbij zijn, met een vriend of vriendin, in de AFAS Live? Stuur dan heel snel een mail naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘Steven Wilson’ en laat ons weten waarom jij die kaarten moet winnen. Extra kans maken? Like dan ook even ons bericht op Facebook! Vanmiddag voor 17:00 uur mailen we de winnaars!

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Roskilde: Eminem breekt alles records
concert
Eminem

Roskilde: Eminem breekt alles records

Het festivalgeweld is in alle hevigheid dwars door Europa losgebarsten, en OOR’s Tom Engelshoven komt er natuurlijk niet onderuit om ...
Our Country - Americana Act II
album
Ray Davies

Our Country – Americana Act II

The Kinks komen binnenkort weer bij elkaar, wat ongetwijfeld flink de aandacht zal trekken. Maar eerst heeft Sir Ray Davies ...
Rapgod Eminem kan rockgoden aan
concert
Eminem

Rapgod Eminem kan rockgoden aan

Zo groot is hiphop dus geworden. Al jaren dominant in de hitlijsten en nu klaar voor massale concerten. Jay Z ...

Win: tickets voor Steven Wilson in AFAS Live (winactie) | OOR