winactie

Win: tickets voor Steven Wilson in AFAS Live

Last-minute winactie! Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan! Woensdag 7 maart – dat is morgen! – staat Steven Wilson in de AFAS Live. En wij hebben 2×2 tickets weten te bemachtigen die we natuurlijk met jullie delen.

Steven Wilson is wat ze noemen een muzikale duizendpoot. Je kunt hem kennen van Porcupine Tree en No-Man. Hij was producer, componist en sessiemuzikant voor Opeth, Marillion en Dream Theater. Vorig jaar verscheen To The Bone, het vijfde soloalbum van Wilson, een dynamisch en progressief popalbum, dat herinneringen oproept aan Peter Gabriel, Tears For Fears en Talk Talk.

Wil jij erbij zijn, met een vriend of vriendin, in de AFAS Live? Stuur dan heel snel een mail naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘Steven Wilson’ en laat ons weten waarom jij die kaarten moet winnen. Extra kans maken? Like dan ook even ons bericht op Facebook! Vanmiddag voor 17:00 uur mailen we de winnaars!

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Driemaal Melkweg
nieuws
Anathema

Driemaal Melkweg

Buiten hangt de herfst alweer in de lucht, binnen is het behaaglijk. Ook in de Melkweg, zo weten we uit ...
True Meanings
album
Paul Weller

True Meanings

Paul Weller houdt er de vaart in. Vorig jaar bracht hij A Kind Revolution uit, nu ligt er met True ...
OOR Tipt: Left Of The Dial
achtergrond
SONS

OOR Tipt: Left Of The Dial

Left Of The Dial is de laatste aanwinst binnen de Nederlandse verzameling van showcasefestivals. Het Rotterdamse evenement biedt een spannende ...

Win: tickets voor Steven Wilson in AFAS Live (winactie) | OOR