winactie

Win tickets voor The Gaslight Anthem in 013 + cd

Tien jaar geleden alweer bracht The Gaslight Anthem het geweldige abum The ’59 Sound uit. Het is voor de band reden om hun ingelaste pauze te onderbreken en de instrumenten weer op te pakken. Op vrijdag 27 juli speelt het viertal een exclusieve show in 013 in Tilburg, waar The ’59 Sound natuurlijk integraal gespeeld wordt. Wij mogen tickets weggeven! En we doen er ook de net uitgebrachte reissue The ’59 Sound Sessions bij!

Tien jaar geleden schreven wij over het album: ‘Zanger/gitarist Brian Fallon van The Gaslight Anthem treedt regelmatig op in Bruce Springsteen-t-shirt. Zelfkennis, heet dat. Hij doet het namelijk niet alleen omdat hij fan is, maar ook omdat zijn band altijd en overal vergeleken wordt met The Boss. Een vergelijking die niet uit lucht komt vallen: The ’59 Sound is doorspekt met Springsteen-invloeden. Het mooie is dat de band uit New Jersey er een prachtige eigen draai aan geeft. De basis mag folkpunk zijn, de band switch net zo makkelijk naar blues, Americana, soul en classic rock.’ Om de recensie te eindigen met: ‘The ‘59 Sound is een van de spannendste platen van dit jaar.’ In 2015 ging de band voor onbepaalde tijd uit elkaar, een jaar na de release van vijde – en vooralsnog laatste – album Get Hurt. Ondanks dat Brian Fallon en zijn mannen nu weer wat shows spelen zijn er geen plannen voor een nieuwe plaat.

Tickets voor het optreden van 27 juli in 013 zijn hier te koop. Wil jij kans maken om met een vriend of vriendin gratis naar binnen te mogen? Mail dan snel naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘The Gaslight Anthem’, moet je ons wel even laten weten wat jouw favoriete nummer van The ’59 Sound is en waarom. De winnaars krijgen ook een exemplaar van The ’59 Sound Sessions. Succes!

Foto: Ashley Maile

 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nieuwe keuzes!
abo-actie

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nieuwe keuzes!

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34,-) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit. We ...
Radiohead brengt Ill Wind uit als single
nieuws
Radiohead

Radiohead brengt Ill Wind uit als single

Helemaal nieuw is ie niet: Ill Wind, de nieuwe single van Radiohead. De nummers stond in 2016 op de speciale ...
Installatie speelt onafgebroken Africa van Toto
nieuws
Toto

Installatie speelt onafgebroken Africa van Toto

Dat Africa van Toto nog altijd een populair nummer is, dat weten we. Maar kunstenaar Max Siedentopf uit Namibië vindt ...

Win tickets voor The Gaslight Anthem in 013 + cd (winactie) | OOR