winactie

Win tickets voor The Story So Far in De Melkweg

Op 2 oktober speelt The Story So Far in de oude zaal van de Melkweg om hun nieuwe album te presenteren. Dat doen ze met de support van niemand minder dan Citizen en All Get Out. Wij mogen tickets weggeven!

Op 21 september verschijnt Proper Dose, het vierde album van de Californische poppunkers The Story So Far. Om dat te vieren brengt de band op 2 oktober een bezoek aan de Melkweg. De Amerikanen verschenen in 2011 op de poppunkradar na de release van hun debuutalbum Under Soil And Dirt. Ze staan erom bekend een stukje edgier dan hun collega’s te zijn vanwege de hardcore punkinvloeden die ze in de mix gooien. Verwacht dus een energieke show met catchy emosongs van een hoog meeschreeuwniveau. Bovendien nemen ze de bands Citizen en All Get Out mee. Een ijzersterk poppunkpakket dus.

OOR geeft 2×2 kaarten weg. Kans maken? Mail prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘The Story So Far’ en vertel ons je leukste pop-punkverhaal. Tot nu toe. Haha. Snap je?

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nieuwe keuzes!
abo-actie

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nieuwe keuzes!

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34,-) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit. We ...
Simulation Theory
album
Muse

Simulation Theory

De tijd dat de internationale pers laaiend enthousiast stond te wachten op een nieuw album van Muse is al een ...
The Beatles (The White Album)
album
The Beatles

The Beatles (The White Album)

In februari 1968 trokken The Beatles naar Rishikesh in India om daar deel te nemen aan een cursus meditatie bij ...

Win tickets voor The Story So Far in De Melkweg (winactie) | OOR