winactie

Win tickets voor The Story So Far in De Melkweg

Op 2 oktober speelt The Story So Far in de oude zaal van de Melkweg om hun nieuwe album te presenteren. Dat doen ze met de support van niemand minder dan Citizen en All Get Out. Wij mogen tickets weggeven!

Op 21 september verschijnt Proper Dose, het vierde album van de Californische poppunkers The Story So Far. Om dat te vieren brengt de band op 2 oktober een bezoek aan de Melkweg. De Amerikanen verschenen in 2011 op de poppunkradar na de release van hun debuutalbum Under Soil And Dirt. Ze staan erom bekend een stukje edgier dan hun collega’s te zijn vanwege de hardcore punkinvloeden die ze in de mix gooien. Verwacht dus een energieke show met catchy emosongs van een hoog meeschreeuwniveau. Bovendien nemen ze de bands Citizen en All Get Out mee. Een ijzersterk poppunkpakket dus.

OOR geeft 2×2 kaarten weg. Kans maken? Mail prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘The Story So Far’ en vertel ons je leukste pop-punkverhaal. Tot nu toe. Haha. Snap je?

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Bospop slotdag: Een kwestie van geduld
concert

Bospop slotdag: Een kwestie van geduld

Van de 39ste editie van het driedaagse Bospop blijkt met name de afsluitende zondag populair, die dus vlotjes uitverkoopt, niet ...
North Sea Jazz dag 3: Kamasi Washington, Gladys Knight, Janelle Monáe
concert
Janelle Monáe

North Sea Jazz dag 3: Kamasi Washington, Gladys Knight, Janelle Monáe

North Sea Jazz dag 3, op papier een dag vol bewezen klappers. Kamasi Washington: altijd machtig. Janelle Monáe: altijd een ...
WOO HAH!: De grootste turn up van het jaar
concert

WOO HAH!: De grootste turn up van het jaar

Wat doe je als je zelf eigenlijk te oud bent voor een festival, en zoonlief te jong? Dan ga je ...

Win tickets voor The Story So Far in De Melkweg (winactie) | OOR