winactie

Win tickets voor The World Is A Beautiful Place... in Dynamo

Aanstaande zaterdag 17 maart in de Dynamo in Eindhoven de band met een van de meest lange namen ooit: The World Is A Beautiful Place & I Am No Longer Afraid To Die. De Amerikaanse emo/indieband bracht eind vorig jaar derde album Harmlessness uit en kom die nummers nu voor het eerste live spelen in Europa. Jij kan erbij zijn, want wij geven tickets weg!

Ondanks die vreselijk pretentieuze naam is het derde album van dit zestal  (en soms zevental) uit Connecticut verrassend simpel. Na Harmlessness (2015) werd de band uitgeroepen tot een van de vaandeldragers van de emo-revival en sloegen ze een brug tussen de credible indienerd en de avontuurlijke emofan. Zoals zeg maar The Hotelier en Pianos Become The Teeth dat ook doen. Arcade Fire die Fugazi covert, zo is de muziek van TWIABP – we korten gewoon af – vaak omschreven. Een begrijpelijke vergelijking, al zijn Sunny Day Real Estate en Mineral ook nooit ver weg. ‘ TWIABP blijft ongrijpbaar en Always Foreign intrigeert van begin tot eind’, zo schreef onze recensent over het nieuwe album. 

Wij mogen 2×2 tickets weggeven voor de show van The World Is A Beautiful Place… aanstaande zaterdag 17 maart in Dynamo (Eindhoven). Mail snel naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘TWIABP’ en laat ons weten hoe jij de bandnaam nog langer zou maken! De twee leukste inzendingen krijgen ieder twee tickets. Succes! Zeker zijn van een ticket? Haal ze dan hier.

 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Electric Light
album
James Bay

Electric Light

James Bay maakte met zijn debuutalbum Chaos And The Calm een zeer geslaagde entree. Hold Back The River, Let It ...
Tell Me How You Really Feel
album
Courtney Barnett

Tell Me How You Really Feel

Biecht: het Barnett-kwartje viel bij mij pas een paar maanden nadat haar debuut Sometimes I Sit And Think, And Sometimes ...
The Kooks terug met twee nieuwe singles
nieuws
The Kooks

The Kooks terug met twee nieuwe singles

The Kooks zijn terug! De Britse band heeft maar liefst twee nieuwe tracks gedeeld: No Pressure en All The Time ...

Win tickets voor The World Is A Beautiful Place... in Dynamo (winactie) | OOR