winactie

Win tickets voor Derv Gordon in de Q-Factory

Een lastminute winactie: komende donderdag komt Dev Gordon, frontman van The Equals, naar Q-Factory om het vijftigjarige bestaan van debuutplaat Baby Come Back te vieren. Wij mogen tickets weggeven!

Met hun unieke mix van pop, soul, R&B en reggae waren The Equals de allereerste multiraciale band die succes behaalde in Engeland. Frontman Dev Gordon en gitarist Eddy Grant richtte de band in de jaren 60 op en scoorden meerdere hits die van grote invloed waren op latere artiesten; The Clash coverde Equals-hit Police On My Back en UB40 had in 1994 veel succes met hun versie van Baby Come Back.

Inmiddels is het vijftig jaar geleden dat de debuutplaat Baby Come Back verscheen, en daarom keert Derv Gordon naar Q-Factory om de nummers te laten horen zoals ze ooit geschreven zijn.

OOR geeft 2×2 kaarten weg. Kans maken? Mail prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘Derv Gordon’ en vertel ons wie jouw equal is en daarom mee moet naar deze show. Succes! Abonnee? Vergeet dan niet je abonneenummer te vermelden, zo verdubbelt je winkans! 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

De dEUS-motor ronkt als een Formule 1-wagen van Mercedes
concert
dEUS

De dEUS-motor ronkt als een Formule 1-wagen van Mercedes

Het twintigjarig jubileum van The Ideal Crash viert dEUS met een toertje door Europa. Integrale uitvoeringen van de plaat waarmee ...
I Am Easy To Find
album
The National

I Am Easy To Find

Er stonden er ongetwijfeld een paar te tongen tijdens hun laatste shows, maar het moge duidelijk zijn dat The National ...
Problems
album
The Get Up Kids

Problems

Something To Write Home About is de beste poppunkplaat ooit gemaakt. Zo, dat is eruit. The Get Up Kids zijn ...

Win tickets voor Derv Gordon in de Q-Factory (winactie) | OOR