winactie

Win tickets voor Derv Gordon in de Q-Factory

Een lastminute winactie: komende donderdag komt Dev Gordon, frontman van The Equals, naar Q-Factory om het vijftigjarige bestaan van debuutplaat Baby Come Back te vieren. Wij mogen tickets weggeven!

Met hun unieke mix van pop, soul, R&B en reggae waren The Equals de allereerste multiraciale band die succes behaalde in Engeland. Frontman Dev Gordon en gitarist Eddy Grant richtte de band in de jaren 60 op en scoorden meerdere hits die van grote invloed waren op latere artiesten; The Clash coverde Equals-hit Police On My Back en UB40 had in 1994 veel succes met hun versie van Baby Come Back.

Inmiddels is het vijftig jaar geleden dat de debuutplaat Baby Come Back verscheen, en daarom keert Derv Gordon naar Q-Factory om de nummers te laten horen zoals ze ooit geschreven zijn.

OOR geeft 2×2 kaarten weg. Kans maken? Mail prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘Derv Gordon’ en vertel ons wie jouw equal is en daarom mee moet naar deze show. Succes! Abonnee? Vergeet dan niet je abonneenummer te vermelden, zo verdubbelt je winkans! 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

King's Mouth - Music And Songs
album
The Flaming Lips

King’s Mouth – Music And Songs

Wie het Instagram-account van Wayne Coyne een beetje volgt, weet dat hij onlangs vader is geworden. Het jongetje heet Bloom ...
Smooth Big Cat
album
Dope Lemon

Smooth Big Cat

Een ‘smooth big cat’ schijnt een zorgeloze vent te zijn die ’s avonds met maten onder het genot van whisky ...
Dudu
album
B Boys

Dudu

‘Not everything has to make sense’, zongen de jongens van B Boys ergens in de eerste minuten van hun debuutplaat ...

Win tickets voor Derv Gordon in de Q-Factory (winactie) | OOR