winactie

Win tickets voor Derv Gordon in de Q-Factory

Een lastminute winactie: komende donderdag komt Dev Gordon, frontman van The Equals, naar Q-Factory om het vijftigjarige bestaan van debuutplaat Baby Come Back te vieren. Wij mogen tickets weggeven!

Met hun unieke mix van pop, soul, R&B en reggae waren The Equals de allereerste multiraciale band die succes behaalde in Engeland. Frontman Dev Gordon en gitarist Eddy Grant richtte de band in de jaren 60 op en scoorden meerdere hits die van grote invloed waren op latere artiesten; The Clash coverde Equals-hit Police On My Back en UB40 had in 1994 veel succes met hun versie van Baby Come Back.

Inmiddels is het vijftig jaar geleden dat de debuutplaat Baby Come Back verscheen, en daarom keert Derv Gordon naar Q-Factory om de nummers te laten horen zoals ze ooit geschreven zijn.

OOR geeft 2×2 kaarten weg. Kans maken? Mail prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘Derv Gordon’ en vertel ons wie jouw equal is en daarom mee moet naar deze show. Succes! Abonnee? Vergeet dan niet je abonneenummer te vermelden, zo verdubbelt je winkans! 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

The Beatles (The White Album)
album
The Beatles

The Beatles (The White Album)

In februari 1968 trokken The Beatles naar Rishikesh in India om daar deel te nemen aan een cursus meditatie bij ...
Eagles Of Death Metal kondigen coveralbum aan
nieuws
Eagles Of Death Metal

Eagles Of Death Metal kondigen coveralbum aan

Jesse Hughes en Josh Homme van Eagles Of Death Metal hebben via Twitter een nieuw coveralbum aangekondigd. Pigeons Of Shit ...
Le Guess Who? 2018: Nachtbrakers en excentriekelingen
concert

Le Guess Who? 2018: Nachtbrakers en excentriekelingen

Le Guess Who?, het immer uitdijende festival met het alsmaar duizelingwekkender wordende blokkenschema. Een cultdingetje is het al lang niet ...

Win tickets voor Derv Gordon in de Q-Factory (winactie) | OOR