winactie

Win tickets voor John Grant in TivoliVredenburg

Dinsdag 20 november komt John Grant naar TivoliVredenburg om in de Pandora zijn nieuwe plaat Love Is Magic te verkondigen. Wij mogen tickets weggeven!

‘Hoe geestig de rake teksten van John Grant soms ook zijn, altijd sijpelt de pijn er dwars doorheen,’ leest onze recensie van Grants nieuwe plaat Love Is Magic. Dat is precies wat Grant op zijn vier soloplaten doet: catchy nummers schrijven die vrijwel altijd melancholisch van aard zijn. Dat deed hij tijdens zijn tijd als frontman van The Czars natuurlijk ook al, maar onder zijn eigen naam lijkt hij per album steeds meer zelfvertrouwen door te schemeren. Ook in het gebruik van synthesizers zit een stijgende lijn; Love Is Magic is zelfs geheel elektronisch. En dat geeft hem de mogelijkheid om een frisse wind te waaien en de ramen eindelijk eens open te slaan.

OOR geeft 1×2 kaarten weg. Kans maken? Mail prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘John Grant’ en vertel ons waarom nou juist jij deze kaartjes verdient. Succes! Abonnee? Vergeet dan niet je abonneenummer te vermelden, zo verdubbelt je winkans! 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Bospop slotdag: Een kwestie van geduld
concert

Bospop slotdag: Een kwestie van geduld

Van de 39ste editie van het driedaagse Bospop blijkt met name de afsluitende zondag populair, die dus vlotjes uitverkoopt, niet ...
WOO HAH!: De grootste turn up van het jaar
concert

WOO HAH!: De grootste turn up van het jaar

Wat doe je als je zelf eigenlijk te oud bent voor een festival, en zoonlief te jong? Dan ga je ...
North Sea Jazz dag 3: Kamasi Washington, Gladys Knight, Janelle Monáe
concert
Janelle Monáe

North Sea Jazz dag 3: Kamasi Washington, Gladys Knight, Janelle Monáe

North Sea Jazz dag 3, op papier een dag vol bewezen klappers. Kamasi Washington: altijd machtig. Janelle Monáe: altijd een ...

Win tickets voor John Grant in TivoliVredenburg (winactie) | OOR