winactie

Win tickets voor John Grant in TivoliVredenburg

Dinsdag 20 november komt John Grant naar TivoliVredenburg om in de Pandora zijn nieuwe plaat Love Is Magic te verkondigen. Wij mogen tickets weggeven!

‘Hoe geestig de rake teksten van John Grant soms ook zijn, altijd sijpelt de pijn er dwars doorheen,’ leest onze recensie van Grants nieuwe plaat Love Is Magic. Dat is precies wat Grant op zijn vier soloplaten doet: catchy nummers schrijven die vrijwel altijd melancholisch van aard zijn. Dat deed hij tijdens zijn tijd als frontman van The Czars natuurlijk ook al, maar onder zijn eigen naam lijkt hij per album steeds meer zelfvertrouwen door te schemeren. Ook in het gebruik van synthesizers zit een stijgende lijn; Love Is Magic is zelfs geheel elektronisch. En dat geeft hem de mogelijkheid om een frisse wind te waaien en de ramen eindelijk eens open te slaan.

OOR geeft 1×2 kaarten weg. Kans maken? Mail prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘John Grant’ en vertel ons waarom nou juist jij deze kaartjes verdient. Succes! Abonnee? Vergeet dan niet je abonneenummer te vermelden, zo verdubbelt je winkans! 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

De dEUS-motor ronkt als een Formule 1-wagen van Mercedes
concert
dEUS

De dEUS-motor ronkt als een Formule 1-wagen van Mercedes

Het twintigjarig jubileum van The Ideal Crash viert dEUS met een toertje door Europa. Integrale uitvoeringen van de plaat waarmee ...
I Am Easy To Find
album
The National

I Am Easy To Find

Er stonden er ongetwijfeld een paar te tongen tijdens hun laatste shows, maar het moge duidelijk zijn dat The National ...
Problems
album
The Get Up Kids

Problems

Something To Write Home About is de beste poppunkplaat ooit gemaakt. Zo, dat is eruit. The Get Up Kids zijn ...

Win tickets voor John Grant in TivoliVredenburg (winactie) | OOR