winactie

Win tickets voor John Grant in TivoliVredenburg

Dinsdag 20 november komt John Grant naar TivoliVredenburg om in de Pandora zijn nieuwe plaat Love Is Magic te verkondigen. Wij mogen tickets weggeven!

‘Hoe geestig de rake teksten van John Grant soms ook zijn, altijd sijpelt de pijn er dwars doorheen,’ leest onze recensie van Grants nieuwe plaat Love Is Magic. Dat is precies wat Grant op zijn vier soloplaten doet: catchy nummers schrijven die vrijwel altijd melancholisch van aard zijn. Dat deed hij tijdens zijn tijd als frontman van The Czars natuurlijk ook al, maar onder zijn eigen naam lijkt hij per album steeds meer zelfvertrouwen door te schemeren. Ook in het gebruik van synthesizers zit een stijgende lijn; Love Is Magic is zelfs geheel elektronisch. En dat geeft hem de mogelijkheid om een frisse wind te waaien en de ramen eindelijk eens open te slaan.

OOR geeft 1×2 kaarten weg. Kans maken? Mail prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘John Grant’ en vertel ons waarom nou juist jij deze kaartjes verdient. Succes! Abonnee? Vergeet dan niet je abonneenummer te vermelden, zo verdubbelt je winkans! 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

The Beatles (The White Album)
album
The Beatles

The Beatles (The White Album)

In februari 1968 trokken The Beatles naar Rishikesh in India om daar deel te nemen aan een cursus meditatie bij ...
Eagles Of Death Metal kondigen coveralbum aan
nieuws
Eagles Of Death Metal

Eagles Of Death Metal kondigen coveralbum aan

Jesse Hughes en Josh Homme van Eagles Of Death Metal hebben via Twitter een nieuw coveralbum aangekondigd. Pigeons Of Shit ...
Le Guess Who? 2018: Nachtbrakers en excentriekelingen
concert

Le Guess Who? 2018: Nachtbrakers en excentriekelingen

Le Guess Who?, het immer uitdijende festival met het alsmaar duizelingwekkender wordende blokkenschema. Een cultdingetje is het al lang niet ...

Win tickets voor John Grant in TivoliVredenburg (winactie) | OOR