winactie

Win tickets voor Pete International Airport in de Q-Factory

Pete International Airport is de psychrockband van Peter Holmström, de gitarist van The Dandy Warhols. De band werd in 1997 opgericht, maar wachtte tot 2010 met het uitbrengen van een debuutalbum. Nog eens zeven jaar later is daar een tweede plaat: Safer With Wolves. Inderdaad, een band die het wachten waard is. Aanstaande zaterdag 16 februari staat Pete International Airport in de Q-Factory in Amsterdam. En wij geven tickets weg!

Op het tweede album maakt de band gebruik van verschillende gastzangers. Zo komen onder andere Robert Levon Been van Black Rebel Motorcycle Club, Lisa Elle van Dark Horses en Dandy Warhol-collega Jeremy Sherrer voorbij. Anton Newcombe van The Brian Jonestown Massacre produceerde de plaat.

Dat de band van wachten houdt blijkt ook uit het feit dat er tot komende zaterdag nog nooit een show op Nederlandse bodem heeft plaatsgevonden. Zaterdag is dus de eerste keer. Een show waar je natuurlijk bij wil zijn, zeker omdat je niet weet wanneer de band weer naar Nederland zal komen.

Tickets voor het optreden van 16 februari in de Q-Factory zijn hier te koop. Wil jij kans maken om met een vriend of vriendin gratis naar binnen te mogen? Mail dan snel naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘Pete International Airport’, moet je ons wel even laten weten wanneer jij voor het laatst lang heb moeten wachten op een vliegveld. Succes!

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Bospop slotdag: Een kwestie van geduld
concert

Bospop slotdag: Een kwestie van geduld

Van de 39ste editie van het driedaagse Bospop blijkt met name de afsluitende zondag populair, die dus vlotjes uitverkoopt, niet ...
WOO HAH!: De grootste turn up van het jaar
concert

WOO HAH!: De grootste turn up van het jaar

Wat doe je als je zelf eigenlijk te oud bent voor een festival, en zoonlief te jong? Dan ga je ...
North Sea Jazz dag 3: Kamasi Washington, Gladys Knight, Janelle Monáe
concert
Janelle Monáe

North Sea Jazz dag 3: Kamasi Washington, Gladys Knight, Janelle Monáe

North Sea Jazz dag 3, op papier een dag vol bewezen klappers. Kamasi Washington: altijd machtig. Janelle Monáe: altijd een ...

Win tickets voor Pete International Airport in de Q-Factory (winactie) | OOR