winactie

Win tickets voor Pete International Airport in de Q-Factory

Pete International Airport is de psychrockband van Peter Holmström, de gitarist van The Dandy Warhols. De band werd in 1997 opgericht, maar wachtte tot 2010 met het uitbrengen van een debuutalbum. Nog eens zeven jaar later is daar een tweede plaat: Safer With Wolves. Inderdaad, een band die het wachten waard is. Aanstaande zaterdag 16 februari staat Pete International Airport in de Q-Factory in Amsterdam. En wij geven tickets weg!

Op het tweede album maakt de band gebruik van verschillende gastzangers. Zo komen onder andere Robert Levon Been van Black Rebel Motorcycle Club, Lisa Elle van Dark Horses en Dandy Warhol-collega Jeremy Sherrer voorbij. Anton Newcombe van The Brian Jonestown Massacre produceerde de plaat.

Dat de band van wachten houdt blijkt ook uit het feit dat er tot komende zaterdag nog nooit een show op Nederlandse bodem heeft plaatsgevonden. Zaterdag is dus de eerste keer. Een show waar je natuurlijk bij wil zijn, zeker omdat je niet weet wanneer de band weer naar Nederland zal komen.

Tickets voor het optreden van 16 februari in de Q-Factory zijn hier te koop. Wil jij kans maken om met een vriend of vriendin gratis naar binnen te mogen? Mail dan snel naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘Pete International Airport’, moet je ons wel even laten weten wanneer jij voor het laatst lang heb moeten wachten op een vliegveld. Succes!

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

De dEUS-motor ronkt als een Formule 1-wagen van Mercedes
concert
dEUS

De dEUS-motor ronkt als een Formule 1-wagen van Mercedes

Het twintigjarig jubileum van The Ideal Crash viert dEUS met een toertje door Europa. Integrale uitvoeringen van de plaat waarmee ...
I Am Easy To Find
album
The National

I Am Easy To Find

Er stonden er ongetwijfeld een paar te tongen tijdens hun laatste shows, maar het moge duidelijk zijn dat The National ...
Problems
album
The Get Up Kids

Problems

Something To Write Home About is de beste poppunkplaat ooit gemaakt. Zo, dat is eruit. The Get Up Kids zijn ...

Win tickets voor Pete International Airport in de Q-Factory (winactie) | OOR