winactie

Win tickets voor The Wonder Years in Dynamo of de Melkweg

The Wonder Years is de beste poppunkband sinds The Get Up Kids. Onze eigen emokid zegt het zelf, dus dan moet het wel waar zijn. Het zestal uit Lansdale, Pennsylvania komt in februari voor twee shows naar Nederland. Op 1 februari staat de band in Dynamo in Eindhoven en op 4 februari in de Melkweg in Amsterdam. En wij geven tickets weg!

Vorig jaar verscheen Sister Cities, het zesde album van de band. Na albums over opgroeien in de buitenwijken van een middelgrote stad, omgaan met angsten en het verlies van dierbaren is Sister Cities een plaat over leven in een verdeelde wereld, over afstand en over hoe we die als mensheid kleiner kunnen maken. ‘Zeker niet het makkelijkste poppunkalbum, maar The Wonder Years laten wel horen nog altijd mijlenver voor te lopen op de concurrentie’, aldus onze recensent. The Wonder Years spelen poppunk zoals het bedoeld is: snel, eerlijk en emotioneel geladen. Lees bijvoorbeeld ons verslag van hun show in De Helling in 2017.

Kans maken op tickets voor het concert in Eindhoven of Amsterdam? Mail dan snel je favoriete nummer van de band naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘The Wonder Years’ en vertel er ook even bij waarom dit je favorieten track is. We geven 2×2 tickets. Vergeet er niet bij te vermelden of je naar Dynamo of de Melkweg wil.

Foto: Tim Van Veen

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Genadeloos Tool neemt de tijd in de Ziggo Dome
concert
Tool

Genadeloos Tool neemt de tijd in de Ziggo Dome

Tool-boegbeeld Maynard James Keenan was de afgelopen jaren relatief vaak op de Nederlandse podia te bewonderen. Twee keer op Pinkpop, ...
Bon Jovi kan niet tegenvallen in het Goffertpark
concert
Bon Jovi

Bon Jovi kan niet tegenvallen in het Goffertpark

Het is een van de succesvolste bedrijven in de muziek. De BV Bon Jovi staat al jaren in de lijst ...
Western Stars
album
Bruce Springsteen

Western Stars

In september wordt hij zeventig, maar met het arbeidsethos van Bruce Springsteen is de laatste jaren nog steeds niets mis ...

Win tickets voor The Wonder Years in Dynamo of de Melkweg (winactie) | OOR