winactie

Win: VIP-tickets voor My Name Is Prince in Amsterdam

Na een zeer succesvolle versie in Londen is de tentoonstelling My Name Is Prince nu in de Beurs van Berlage in Amsterdam te zien. Wij mogen twee VIP-tickets weggeven voor deze enige officiële Prince-expositie!

My Name Is Prince geeft fans van muzieklegende Prince de kans om zich volledig onder te dompelen in zijn muziek, leven en werk, aan de hand van honderden unieke items die rechtstreeks uit de archieven van Prince’ legendarische studiocomplex Paisley Park komen. Als bezoeker sta je oog in oog te staan met ontelbare iconische kledingstukken, instrumenten, muziekprijzen, handgeschreven teksten, juwelen en nog veel meer bijzondere items uit de Paisley Park-archieven. Onder de tentoongestelde items kleding van tournees, uit films en natuurlijk beroemde gitaren, zoals de Gibson L65 gitaar waarmee Prince in 1980 zijn tv-debuut maakte, de originele basgitaar die de inspiratie was voor Prince’ iconische Cloud-gitaar, de VOX gitaar waarop hij in 2014 zijn laatste soloshow op Nederlandse bodem gaf en nog veel meer.

OOR mag 1×2 VIP-tickets weggeven! Naast entree tot de tentoonstelling krijg je daarvoor toegang tot de exclusieve VIP-ruimte waar een unieke backstage experience wordt geboden in ‘de kleedkamer van Prince’. In deze ruimte zijn van dichtbij onder meer unieke kledingstukken en instrumenten van Prince te bewonderen, de mogelijkheid om met witte handschoenen aan een gitaar van Prince vast te houden en een exemplaar van het My Name Is Prince-fotoboek van 54 pagina’s t.w.v. € 17,50.

Kans maken op deze te gekke prijs? Mail dan naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘My Name Is Prince’ en laat ons weten waarom jij de grootste Prince-fan van Nederland bent! Meer informatie over de tentoonstelling en tickets vind je hier.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Electric Light
album
James Bay

Electric Light

James Bay maakte met zijn debuutalbum Chaos And The Calm een zeer geslaagde entree. Hold Back The River, Let It ...
Tell Me How You Really Feel
album
Courtney Barnett

Tell Me How You Really Feel

Biecht: het Barnett-kwartje viel bij mij pas een paar maanden nadat haar debuut Sometimes I Sit And Think, And Sometimes ...
The Kooks terug met twee nieuwe singles
nieuws
The Kooks

The Kooks terug met twee nieuwe singles

The Kooks zijn terug! De Britse band heeft maar liefst twee nieuwe tracks gedeeld: No Pressure en All The Time ...

Win: VIP-tickets voor My Name Is Prince in Amsterdam (winactie) | OOR