winactie

Winnen! De boxset 'The Strange Ones' van Supergrass

Terwijl Oasis en Blur elkaar de Britpop-tent uit vochten, ging Supergrass er vandoor met de publieksprijs. ‘Lang leve de lol’ was het credo van het jonge drietal uit Oxford, dat met debuut I Should Coco in 1995 een klassieker afleverde, single Alright zag uitgroeien tot zorgeloos strijdlied van de jeugd.

Om het 25-jarig jubileum van die plaat vieren brengt Supergrass – naast de meer bescheiden versies – de Super Deluxe Boxset Strange Ones 1994-2008 uit. Deze bevat alle zes de studioalbums (op picture disc-lp én cd), bonus-cd’s met onuitgebracht materiaal, b-kantjes, remixen en demo’s, een boekwerk, posters en buttons. Er zit ook een 7 inch-singeltje van Caught By The Fuzz in. Kortom: heel veel!

Wij mogen één boxset weggeven. Wil jij kans maken? Mail dan uiterlijk 29 januari naar prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘Supergrass’. Zet er wel even je abonneenummer (voor OOR.nl-leden volstaat het mailadres waarmee je inlogt) en adres bij. We nemen contact op met de winnaar. Geen lid? Dan ben je al vanaf 2,99 euro per maand.

Lees meer

Supergrass is terug om het 25-jarig bestaan van I Should Coco te vieren, met een tournee, een compilatie en een boxset: The Strange Ones 1994-2008. OOR duikt in het eigen archief en belt met Danny Goffey. Lees hier.

 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

De stilte valt hard in 'Sound of Metal' (Amazon Prime)
film

De stilte valt hard in ‘Sound of Metal’ (Amazon Prime)

De speelfilm Sound of Metal (beschikbaar op Amazon Prime) is het minimalistische portret van een drummer die zijn gehoor verliest ...
'Ik wil iets fucking agressiefs zien!', riep Ryan Adams
de makers

‘Ik wil iets fucking agressiefs zien!’, riep Ryan Adams

In de serie 'De Makers' nemen we onszelf onder de loep. In plakboekstijl schudden we de archieven van ons colofon ...
Fearless (Taylor's Version)
album
Taylor Swift

Fearless (Taylor’s Version)

Over het behouden van de rechten over je eigen masters is altijd al een hoop te doen geweest. Bij Taylor ...

Winnen! De boxset 'The Strange Ones' van Supergrass (winactie) | OOR