winactie

Winnen! De boxset 'The Strange Ones' van Supergrass

Terwijl Oasis en Blur elkaar de Britpop-tent uit vochten, ging Supergrass er vandoor met de publieksprijs. ‘Lang leve de lol’ was het credo van het jonge drietal uit Oxford, dat met debuut I Should Coco in 1995 een klassieker afleverde, single Alright zag uitgroeien tot zorgeloos strijdlied van de jeugd.

Om het 25-jarig jubileum van die plaat vieren brengt Supergrass – naast de meer bescheiden versies – de Super Deluxe Boxset Strange Ones 1994-2008 uit. Deze bevat alle zes de studioalbums (op picture disc-lp én cd), bonus-cd’s met onuitgebracht materiaal, b-kantjes, remixen en demo’s, een boekwerk, posters en buttons. Er zit ook een 7 inch-singeltje van Caught By The Fuzz in. Kortom: heel veel!

Wij mogen één boxset weggeven. Wil jij kans maken? Mail dan uiterlijk 29 januari naar prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘Supergrass’. Zet er wel even je abonneenummer (voor OOR.nl-leden volstaat het mailadres waarmee je inlogt) en adres bij. We nemen contact op met de winnaar. Geen lid? Dan ben je al vanaf 2,99 euro per maand.

Lees meer

Supergrass is terug om het 25-jarig bestaan van I Should Coco te vieren, met een tournee, een compilatie en een boxset: The Strange Ones 1994-2008. OOR duikt in het eigen archief en belt met Danny Goffey. Lees hier.

 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van deze maand
11-tal

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van deze maand

Elke maand selecteren we de beste en belangrijkste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen, hand-picked door de ...
Drunk Tank Pink
album
Shame

Drunk Tank Pink

Shame leek me typisch zo’n band die in sneltreinvaart een tweede album in elkaar zou zetten (momentum, blijven toeren), maar ...
Voor slechts 2,95 euro lees je alles van OOR digitaal!
abo-actie

Voor slechts 2,95 euro lees je alles van OOR digitaal!

Neem nu een abonnement op OOR.NL Premium en krijg de eerste maand gratis! Daarna betaal je slechts €2,95 per maand ...

Winnen! De boxset 'The Strange Ones' van Supergrass (winactie) | OOR