winactie

Winnen! Twee tickets voor documentaire Michael Hutchence

De nieuwe documentaire Mystify: Michael Hutchence (2019) schetst een intiem portret van de overleden INXS-zanger. Filmmaker Richard Lowenstein regisseerde videoclips van de Australische band en ook de film Dogs in Space (1986), met Hutchence in de hoofdrol. Nu komt hij met een documentaire over de zanger. Wij mogen tickets weggeven voor de première in Amsterdam.

Samen met INXS tekende Hutchence voor onverwoestbare hits als Never Tear Us Apart, Suicide Blond en Original Sin. Op 22 november 1997 werd Hutchence dood aangetroffen in zijn hotelkamer in Sydney, men neemt nog steeds aan dat de muzikant zelfmoord heeft gepleegd.

Onder andere ex-geliefden Michele Bennett, Kylie Minogue en Helena Christensen praten in de docu over hun tijd met de zanger. Ook Bono, INXS-bandleden en zijn ouders delen voor het eerst herinneringen, foto’s, geluidsopnames en bijzondere documenten.

Mystify: Michael Hutchence gaat op donderdag 14 oktober in première in Paradiso, Amsterdam. Daar zal ook regisseur Lowenstein bij aanwezig zijn. Wil jij kans maken op tickets? Stuur dan uiterlijk 10 oktober een mailtje naar prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘Mystify’ en laat ons weten waarom je twee tickets verdient. We geven 3×2 tickets weg en nemen contact op met de winnaar.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word nu lid van OOR en kies je eigen lp of cd-pakket!
abo-actie

Word nu lid van OOR en kies je eigen lp of cd-pakket!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Shame, ...
OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van deze maand
11-tal

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van deze maand

Elke maand selecteren we de beste en belangrijkste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen, hand-picked door de ...
Isles
album
Bicep

Isles

Vier jaar geleden viel de wereld als een blok voor Bicep, en dan vooral voor die belachelijk aanstekelijke hit Glue ...

Winnen! Twee tickets voor documentaire Michael Hutchence (winactie) | OOR