winactie

Winnen! Twee tickets voor documentaire Michael Hutchence

De nieuwe documentaire Mystify: Michael Hutchence (2019) schetst een intiem portret van de overleden INXS-zanger. Filmmaker Richard Lowenstein regisseerde videoclips van de Australische band en ook de film Dogs in Space (1986), met Hutchence in de hoofdrol. Nu komt hij met een documentaire over de zanger. Wij mogen tickets weggeven voor de première in Amsterdam.

Samen met INXS tekende Hutchence voor onverwoestbare hits als Never Tear Us Apart, Suicide Blond en Original Sin. Op 22 november 1997 werd Hutchence dood aangetroffen in zijn hotelkamer in Sydney, men neemt nog steeds aan dat de muzikant zelfmoord heeft gepleegd.

Onder andere ex-geliefden Michele Bennett, Kylie Minogue en Helena Christensen praten in de docu over hun tijd met de zanger. Ook Bono, INXS-bandleden en zijn ouders delen voor het eerst herinneringen, foto’s, geluidsopnames en bijzondere documenten.

Mystify: Michael Hutchence gaat op donderdag 14 oktober in première in Paradiso, Amsterdam. Daar zal ook regisseur Lowenstein bij aanwezig zijn. Wil jij kans maken op tickets? Stuur dan uiterlijk 10 oktober een mailtje naar prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘Mystify’ en laat ons weten waarom je twee tickets verdient. We geven 3×2 tickets weg en nemen contact op met de winnaar.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Such Pretty Forks In The Road
album
Alanis Morissette

Such Pretty Forks In The Road

Als je in de tweede helft van de jaren negentig een clipzender aanzette, was de kans dat er binnen een ...
'Ik heb die mensen in het publiek dus tóch nodig'
ontmoetingen

‘Ik heb die mensen in het publiek dus tóch nodig’

En ook al kennen Ferry (De Kift) en Marien (Moss, Opera Alaska) elkaar niet, in het Hollandse zonnetje komen de ...
A New Day Now
album
Joe Bonamassa

A New Day Now

Joe Bonamassa debuteerde in 2000 veelbelovend met A New Day Yesterday. De toen 22-jarige New Yorker speelde uitstekend gitaar en ...

Winnen! Twee tickets voor documentaire Michael Hutchence (winactie) | OOR