winactie

Winnen! Twee tickets voor documentaire Michael Hutchence

De nieuwe documentaire Mystify: Michael Hutchence (2019) schetst een intiem portret van de overleden INXS-zanger. Filmmaker Richard Lowenstein regisseerde videoclips van de Australische band en ook de film Dogs in Space (1986), met Hutchence in de hoofdrol. Nu komt hij met een documentaire over de zanger. Wij mogen tickets weggeven voor de première in Amsterdam.

Samen met INXS tekende Hutchence voor onverwoestbare hits als Never Tear Us Apart, Suicide Blond en Original Sin. Op 22 november 1997 werd Hutchence dood aangetroffen in zijn hotelkamer in Sydney, men neemt nog steeds aan dat de muzikant zelfmoord heeft gepleegd.

Onder andere ex-geliefden Michele Bennett, Kylie Minogue en Helena Christensen praten in de docu over hun tijd met de zanger. Ook Bono, INXS-bandleden en zijn ouders delen voor het eerst herinneringen, foto’s, geluidsopnames en bijzondere documenten.

Mystify: Michael Hutchence gaat op donderdag 14 oktober in première in Paradiso, Amsterdam. Daar zal ook regisseur Lowenstein bij aanwezig zijn. Wil jij kans maken op tickets? Stuur dan uiterlijk 10 oktober een mailtje naar prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘Mystify’ en laat ons weten waarom je twee tickets verdient. We geven 3×2 tickets weg en nemen contact op met de winnaar.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

The Libertines
Club OOR
The Libertines

The Libertines

Lees alle inter­views, achter­grond­verhalen, recensies, columns en agenda­tips van OOR nu ook op OOR.NL. Exclusief voor abonnees. ABONNEE EN WIL ...
Nick Cave and the Bad Seeds naar Ziggo Dome en Sportpaleis
nieuws

Nick Cave and the Bad Seeds naar Ziggo Dome en Sportpaleis

Nick Cave gaat - naast zijn eerder aangekondigde Conversation-avonden - op tournee met de Bad Seeds in 2020. Op 29 ...
OOR viert zijn 1000e editie! Een historie in honderdtallen
nieuws

OOR viert zijn 1000e editie! Een historie in honderdtallen

Duizend bommen en granaten, het is zover! Zo luidde ongeveer de vreugdekreet afgelopen zomer, toen een vage notie (‘Zouden we ...

Winnen! Twee tickets voor documentaire Michael Hutchence (winactie) | OOR