winactie

Winnen! Twee tickets voor Jett Rebel in Q-Factory

Q-Factory bestaat vijf jaar een viert dat met een reeks concerten. Onder andere Candy Dulfer, Will and the People, Sheila E., John Mayall en Jett Rebel spelen in ‘feestmaand’ september in de Amsterdamse popzaal. Voor die laatste mogen wij kaarten weggeven.

Jett Rebel bereidt zich momenteel voor op zijn derde theatertournee. Vanaf maart 2020 zal hij zo’n zeventien zalen aandoen als solo-artiest, met Koninklijk Theater Carré als startpunt. Maar eerst dus deze clubshow op zaterdag 28 september.

Wil jij kans maken op tickets? Stuur dan snel een mailtje naar prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘Jett Rebel’ en laat ons weten waarom je twee tickets verdient. We geven 2×2 tickets weg. Succes! Meer informatie over het jubileum van Q-Factory vind je hier.

Fotografie: Paul Barendregt.

 

 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Ayreon in 013: kasteelheer Lucassen verbindt werelden
concert

Ayreon in 013: kasteelheer Lucassen verbindt werelden

Zijn glimlach aan het eind van de avond had niet breder kunnen zijn. Het was er een van grote tevredenheid ...
The Tallest Man On Earth
Club OOR
The Tallest Man On Earth

The Tallest Man On Earth

Lees alle inter­views, achter­grond­verhalen, recensies, columns en agenda­tips van OOR nu ook op OOR.NL. Exclusief voor abonnees. ABONNEE EN WIL ...
Charli
album
Charli XCX

Charli

Dat het bedenken van catchy popnummertjes zo makkelijk nog niet is, blijkt maar weer eens op Charli, het nieuwe album ...

Winnen! Twee tickets voor Jett Rebel in Q-Factory (winactie) | OOR