winactie

Winnen! Twee tickets voor Popfestival ODE in Rotterdam

Het nieuwe tweedaagse Popfestival ODE (21 en 22 maart in Rotterdam Ahoy) biedt een reis door 50 jaar pophistorie. Met een line-up waarin The Beatles, Queen, ABBA en Coldplay zich verenigen. En presentator Eric Corton, die elke band in het juiste perspectief zal plaatsen.

Op de poster prijken namen als The Cavern Beatles, Pink Project, The Scientists, Back to Amy en Ultimate Guns N’ Roses. Tributebands uit heel Europa komen naar Rotterdam, de stad waar precies vijf jaar geleden het fameuze Holland Pop Festival plaatsvond.

Feesten? Dat kan later op de avond bij de afsluitende shows van de hardrockende karaokeband Amæzing Snäkes en The Dirty Daddies, die elke show beloven 90 megahits in 90 minuten te proppen en dat steevast waarmaken.

Wij geven dagtickets weg voor Popfestival ODE. Stuur uiterlijk 7 februari een mailtje naar prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘Popfestival ODE’ en je maak kans op twee dagtickets. Geef even aan welke dag je voorkeur heeft: zaterdag 21 maart of zondag 22 maart. We nemen contact op met de winnaars. Kijk hier voor meer informatie.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

De stilte valt hard in 'Sound of Metal' (Amazon Prime)
film

De stilte valt hard in ‘Sound of Metal’ (Amazon Prime)

De speelfilm Sound of Metal (beschikbaar op Amazon Prime) is het minimalistische portret van een drummer die zijn gehoor verliest ...
'Ik wil iets fucking agressiefs zien!', riep Ryan Adams
de makers

‘Ik wil iets fucking agressiefs zien!’, riep Ryan Adams

In de serie 'De Makers' nemen we onszelf onder de loep. In plakboekstijl schudden we de archieven van ons colofon ...
Fearless (Taylor's Version)
album
Taylor Swift

Fearless (Taylor’s Version)

Over het behouden van de rechten over je eigen masters is altijd al een hoop te doen geweest. Bij Taylor ...

Winnen! Twee tickets voor Popfestival ODE in Rotterdam (winactie) | OOR