Waarom inloggen?

Sommige content is exclusief voor abonnees, zoals alle interviews en artikelen uit het tijdschrift. Eenmaal ingelogd kun je als abonnee alles op OOR.NL lezen en heb je als lid van Club OOR ook toegang tot de gratis Club OOR-tickets.

 

Ik heb reeds een abonnement op het tijdschrift of de digitale OOR in de OOR Magazine app maar geen (correcte) inloggegevens.

Inloggen op OOR.NL doe je met je e-mailadres en een wachtwoord. Dit wachtwoord kun je hier zelf opvragen.

Wie in het verleden wel eens ingelogd heeft om een Club OOR-ticket te bestellen, moet per 1 januari 2019 eenmalig een nieuw wachtwoord opvragen.

Mocht je nooit een e-mailadres hebben doorgegeven, of ben je tussentijds van e-mailadres gewisseld, stuur dan een e-mail naar abonnees@oor.nl onder vermelding van “nieuw e-mailadres”.

 

Ik neem een abonnement, wanneer krijg ik mijn inloggegevens?

Wie een OOR.NL Premium abonnement, een OOR.NL Premium+ abonnement of een abonnement op de digitale OOR in de OOR Magazine app afsluit, kan bij het aanmelden onmiddellijk zelf een wachtwoord voor OOR.NL aanmaken. Wie hier niet voor kiest, krijgt automatisch zijn of haar inloggegevens per e-mail toegestuurd.

Wie een tijdschrift-, cadeau- of opstart-abonnement afsluit, krijgt automatisch zijn of haar inloggegevens per e-mail toegestuurd.

 

Hoe word ik lid van Club OOR?

Iedereen met een tijdschrift-, cadeau-, digitaal of OOR.NL Premium+ abonnement is automatisch lid van Club OOR. Je inloggegevens voor OOR.NL zijn ook je inloggegevens voor Club OOR. Het OOR.NL Premium abonnement en het instap-abonnement zijn exclusief Club OOR-lidmaatschap. Je ontvangt wel inloggegevens voor OOR.NL, maar zult merken dat deze geen toegang geven tot de Club OOR-tickets.