FAQs

Heb je een vraag over je OOR-abonnement, de bezorging, je Club OOR-lidmaat­schap, de Club OOR-concerten, onze OOR Magazine app of een andere nijpende kwestie? We hebben gepro­beerd de meest gestelde vragen op een rij te zetten en zo helder mogelijk te beant­woor­den. Staat je vraag er niet tussen, of kom je er ondanks de uitleg niet uit, stuur ons dan een mail via onderstaand contact­­for­mu­lier.
 
Snel door naar:
▶ Mijn abonnement
▶ Digitaal abonnement
▶ Mijn Club OOR-account
Club OOR-tickets
▶ Digitale OOR
▶ Contact­formulier

Mijn abonnement

Wijzigingen kunnen, liefst drie weken voor het ingaan van de verhuizing, doorgegeven worden aan onze abonnementenbeheerder Mijntijdschrift.com. Dit kan op een aantal verschillende manieren.

Per post:
Mijntijdschrift.com
Curieweg 16
8013 RA Zwolle

Per e-mail:
oor@mijntijdschrift.com

Per telefoon:
088-2266640

Digitaal abonnement

Ja, dat kan. Je kan hier ook een digitaal abonnement afsluiten of cadeau doen.

Mijn Club OOR-account

Een OOR-abonnee is niet verplicht zich te registreren. Maar wie zich niet registreert en dus zijn CLUB OOR-account niet activeert, profiteert ook niet van onze concertaanbiedingen (300 gratis CLUB OOR-concerten per jaar verspreid over het hele land!) en kortingsacties.

Club OOR-tickets

Alleen CLUB OOR-leden kunnen een gratis ticket bestellen. Club OOR-lid word je door een abonnement op het tijdschrift OOR te nemen, bij ons een abonnement op de digitale OOR af te sluiten, of een OOR.NL Premium+ abonnement te nemen. De abonnee moet vervolgens eenmalig zijn of haar CLUB OOR-account registreren.

Digitale OOR

Jazeker. We hebben een digitale versie voor iOS- en Android-devices en ook een web app voor desktop computers en laptops.

Heb je een andere vraag? Mail ‘m ons en we komen er zo snel mogelijk op terug!

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Bericht