FAQs

Heb je een vraag over je OOR-abonnement, het inloggen op OOR.NL, de bezorging, je Club OOR-lidmaat­schap, de Club OOR-concerten, onze OOR Magazine app of een andere nijpende kwestie? We hebben gepro­beerd de meest gestelde vragen op een rij te zetten en zo helder mogelijk te beant­woor­den. Staat je vraag er niet tussen, of kom je er ondanks de uitleg niet uit, stuur ons dan een mail via onderstaand contact­­for­mu­lier.

Snel door naar:
▶ Mijn abonnement
▶ Digitaal abonnement
▶ Inloggen op OOR.NL
Club OOR-tickets
▶ Digitale OOR
▶ Contact­formulier

Mijn abonnement

Digitaal abonnement

Inloggen op OOR.NL

Club OOR-tickets

Digitale OOR

Heb je een andere vraag? Soms kan de redactie je helpen, soms onze abonnementenbeheerder. Kijk even aan wie je je vraag richt en we komen er zo snel mogelijk op terug!

Voor vragen over je abonnement, je abonneenummer voor OOR.NL, je abonneecode voor de OOR Magazine app, adres­wijzigingen, bezorg­klachten en inlog­problemen kun je contact opnemen met onze abonnee­service SP Abonneeservice:

SP Abonneeservice
Postbus 280
1110 AG Diemen
Telefoon (+31)(0)20-2386352
E-mail: oor@spabonneeservice.nl

Je kunt ook gebruikmaken van een van onze automatische webformulieren. Er is een webformulier voor algemene vragen over een abonnement, een webformulier voor adreswijzigingen, een webformulier voor overige wijzigingen en een webformulier voor opzeggingen.

Vragen over je Club OOR-lidmaatschap, Club OOR-tickets, de digitale OOR en andere zaken waar je als abonnee tegenaan loopt?

Check eerst onze uitgebreide FAQs met vragen en antwoorden! Kom je er dan nog niet uit, stel je vraag dan via het contactformulier.

Wil je muziek ter recensie of een uitnodiging naar de redactie sturen? Dat kan. Maar we beloven geen antwoord. We kunnen onmogelijk overal op reageren en overal over schrijven.

OOR Redactie
Postbus 280
1110 AG Diemen
E-mail: redactie@oor.nl