Wat is Club OOR?

Club OOR is een club exclusief voor OOR-abonnees, of liever Club OOR-leden. In samen­werking met de beste clubpodia van Nederland organiseren we elke maand zo’n 30 shows waar je gratis naartoe kunt gaan. Het enige wat je hoeft te doen, is je tijdig aan te melden. En het lidmaat­schap van Club OOR biedt méér voordelen…

300 CONCERTEN PER JAAR

In samenwerking met de beste clubpodia van Nederland organiseren we iedere maand 25 tot 30 concerten waar Club OOR-leden gratis naartoe kunnen. Dat zijn er ruim 300 (!) per jaar. De clubs waarmee we deze samenwerking zijn aangegaan zijn Melkweg en Q-Factory in Amsterdam, TivoliVredenburg en Ekko in Utrecht, Rotown in Rotterdam, Paard van Troje in Den Haag, Patronaat in Haarlem, Gebr. de Nobel in Leiden, Bibelot in Dordrecht, Neushoorn in Leeuwarden, De Oosterpoort in Groningen, Metropool in Hengelo en Enschede, Burgerweeshuis in Deventer, Gigant in Apeldoorn, Luxor Live in Arnhem, Doornroosje in Nijmegen, 013 in Tilburg, Effenaar in Eindhoven, Mezz in Breda, Gebouw-T in Bergen Op Zoom, Grenswerk in Venlo en De Nieuwe Nor in Heerlen. Club OOR-leden kunnen zich voor deze concerten aanmelden met hun persoonlijke Club OOR-account. Volg ons via maandblad, website, Facebook en Twitter om er op tijd bij te zijn! De concerten worden altijd weken van tevoren aangekondigd. Klik hier voor een overzicht van de huidige Club OOR-shows.

OOR GRATIS OP TABLET & TELEFOON

Club OOR-leden kunnen de digitale OOR gratis lezen op tablet en telefoon via de gratis OOR Magazine app. Download de versie voor iOS in de App Store, download de versie voor Android in Google Play. De OOR Magazine app is onze eigen kiosk-app met e-reader-functionaliteiten waarin je maandelijks de digitale OOR koopt of, als abonnee, gratis ophaalt. Inloggen op deze service doe je met je persoonlijke abonneecode (dus NIET je abonneenummer) die je in een e-mail van ons ontvangt zodra je een abonnement op het tijdschrift of de digitale OOR hebt genomen.

OOR GRATIS OP COMPUTER

Je kunt OOR ook in onze web app lezen. Maak een account aan door je email-adres en een zelfgekozen wachtwoord in te voeren. Als je eenmaal een account in onze web app hebt aangemaakt, kun je losse edities van OOR kopen, of ze gratis lezen door je abonneecode (zie hierboven) in te voeren. Ga in het menu naar “subscription” en voer hier je abonneecode in. De “buy issue” knop verandert in een “view issue” knop. Vanaf nu kun je de digitale OOR gratis lezen op je computer.

OOR SHOP

Club OOR-leden hebben korting op de diensten en producten in de OOR shop.

MEESTGESTELDE VRAGEN

Vragen over je Club OOR-lidmaatschap, Club OOR-tickets, de digitale OOR, je abonneenummer voor OOR.NL, je abonneecode voor de OOR Magazine app en andere zaken waar je als abonnee tegenaan loopt? Check eerst onze FAQs!

Heb je nog geen abonnement op OOR? Kijk hier voor onze actuele aanbiedingen!

Vragen? Stel ze via Facebook of Twitter of stuur ons een email.