Wat is Club OOR?

Club OOR is een club exclusief voor OOR-abonnees, of liever Club OOR-leden. In samen­werking met de beste clubpodia van Nederland organiseren we elke maand zo’n 30 shows waar je gratis naartoe kunt gaan. Het enige wat je hoeft te doen, is je tijdig aan te melden. En het lidmaat­schap van Club OOR biedt méér voordelen…

 

300 concerten per jaar

In samenwerking met de beste clubpodia van Nederland organiseren we iedere maand 25 tot 30 concerten waar Club OOR-leden gratis naartoe kunnen. Dat zijn er ruim 300 (!) per jaar. De clubs waarmee we deze samenwerking zijn aangegaan zijn Melkweg, Sugar Factory en Q-Factory in Amsterdam, TivoliVredenburg en Ekko in Utrecht, Rotown in Rotterdam, Paard van Troje in Den Haag, Patronaat in Haarlem, Gebr. de Nobel in Leiden, Bibelot in Dordrecht, Neushoorn in Leeuwarden, De Oosterpoort in Groningen, Metropool in Hengelo, Atak in Enschede, Burgerweeshuis in Deventer, Hedon in Zwolle, Gigant in Apeldoorn, Luxor Live in Arnhem, Doornroosje in Nijmegen, 013 in Tilburg, Effenaar in Eindhoven, Mezz in Breda, Gebouw-T in Bergen Op Zoom, Grenswerk in Venlo, Volt in Sittard, De Nieuwe Nor in Heerlen en Muziekgieterij in Maastricht. Club OOR-leden kunnen zich voor deze concerten aanmelden met hun persoonlijke Club OOR-account. Volg ons via maandblad, website, Facebook en Twitter om er op tijd bij te zijn! De concerten worden altijd weken van tevoren aangekondigd. Klik hier voor een overzicht van de huidige Club OOR-shows.

OOR gratis op tablet & telefoon

Club OOR-leden kunnen de digitale OOR gratis lezen op tablet en/of telefoon via de gratis OOR Magazine app. Download de versie voor iOS in de App Store, download de versie voor Android in Google Play. De OOR Magazine app is onze eigen kiosk-app met e-reader-functionaliteiten waarin je maandelijks de digitale OOR koopt of, als Club OOR-lid, gratis ophaalt. Aanmelden voor deze service doe je door je Club OOR-account te activeren met je persoonlijke abonneenummer (dat je vindt op je Club OOR-kaart en in de e-mail die je ontvangt ter bevestiging van je abonnement). Je krijgt dan een e-mail met je persoonlijke abonneecode voor de OOR Magazine app. Geen interesse in alle andere voordelen die het Club OOR-lidmaatschap met zich meebrengt en wil je alleen de digitale OOR op je tablet en/of telefoon kunnen lezen? Je kunt ook zonder Club OOR-account aan de slag. De abonneecode die je in de app moet invoeren bestaat uit je abonneenummer plus je postcode. 10 cijfers, 2 letters, geen spaties. (Voor België geldt: alleen 10 cijfers.)

OOR gratis op computer

Je kunt OOR ook in onze web app lezen. Maak een account aan door je email-adres en een zelfgekozen wachtwoord in te voeren. Als je eenmaal een account in onze web app hebt aangemaakt, kun je losse edities van OOR kopen, of ze gratis lezen door je abonneecode in te voeren. Ga naar het menu SUBSCRIPTION en voer hier je ABONNEECODE in (zoals hierboven beschreven: abonneenummer + postcode). De BUY ISSUE knop verandert in een VIEW ISSUE knop. Vanaf nu kun je de digitale OOR gratis lezen op je computer.

OOR gratis in Blendle

Ja, OOR zit ook op Blendle. Als lid van Club OOR lees je OOR straks gratis in Blendle met je persoonlijke abonneecode. Nog even geduld. Blendle is een dynamisch bedrijf, het is even wachten tot ze de tijd gevonden hebben om onze abonnementenintegratie door te voeren.

OOR shop

Club OOR-leden hebben korting op de diensten en producten in de OOR shop. Leden kunnen zich hier tevens aanmelden voor de Club OOR-concerten en om de OOR digitaal te ontvangen.

Meestgestelde vragen

Vragen over je Club OOR-lidmaatschap, Club OOR-tickets, de digitale OOR en andere zaken waar je als abonnee tegenaan loopt? Check eerst onze FAQs!

Heb je nog geen abonnement op OOR? Kijk hier voor onze actuele aanbiedingen!

Vragen? Stel ze via Facebook of Twitter of stuur ons een email.