Club OOR

Test Dept

8 feb 2020
Nieuwe Nor
Heerlen

Club OOR presenteert Test Dept op 8 februari in Nieuwe Nor (Heerlen). Ben je OOR-abonnee en wil je hier gratis bij aanwezig zijn? Meld je dan snel aan via het ticket onderaan dit artikel. Elke OOR-abonnee mag één vrijkaartje bestellen. Let wel: op = op!

De anarchopunkers en metaalslagwerkers van Test Dept gingen in de jaren tachtig al tekeer tegen het systeem, maar anno 2019 is de oproep tot actie misschien wel harder nodig dan ooit. Vandaar dat de Londense herrieschoppers (tevens mede-grondleggers van de industrial) weer terug zijn, want ze zijn boos. Heel boos. Hun vorig jaar verschenen album Disturbance – hun eerste in twintig jaar – bracht ze weer bovenop de barricades en ook al kunnen ze Brexit en de algehele teloorgang van het eilandenrijk niet stoppen, ze gaan er tenminste uit with a bang.

Tickets



Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.


Tickets zijn niet meer beschikbaar


Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 36 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 36 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je vinyl. Met nieuwe lp's van Pearl, English ...
The Tortured Poets Department
pop
Taylor Swift

The Tortured Poets Department

OOR-collega Thomas Snoeijs noemde Taylor Swift onlangs ‘de grote winnaar van de wereldwijde aandachtseconomie’. Een betere omschrijving van de Amerikaanse ...
Prince verdient een betere ode dan Candy Dulfer presents The Purple Jam
concert
prince

Prince verdient een betere ode dan Candy Dulfer presents The Purple Jam

De liefde van mijn leven leeft in mijn verleden, schrijft Ilja Leonard Pfeijffer in zijn roman Grand Hotel Europa. Het ...

Club OOR: Test Dept in Nieuwe Nor, Heerlen (2020-02-08) | OOR