Club OOR

Giant Sand

9 nov 2019
Muziekgebouw
Eindhoven

Club OOR presenteert Giant Sand op 9 november in Muziekgebouw (Eindhoven). Ben je OOR-abonnee en wil je hier gratis bij aanwezig zijn? Meld je dan snel aan via het ticket onderaan dit artikel. Elke OOR-abonnee mag één vrijkaartje bestellen. Let wel: op = op!

In 2016 hing Howe Gelb zijn gitaar aan een cactus en zette zich achter de piano. Giant Sand was niet meer. Na tien succesvolle jaren, waarin ook Joey Burns en John Convertino van (later) Calexico zich bij de alt.country-pionier uit Tucson, Arizona voegden, en twintig jaar van vallen en opstaan, steeds vaker solo. Maar zie daar: vorig jaar nam hij in trio-bezetting het Giant Sand-debuut opnieuw op(Returns To Valley Of Rain), nu gevolgd door een remake van het tweede album uit 1986: Recounting The Ballads Of Thin Line Men. En ja, die komen ze spelen!

Tickets



Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.


Tickets zijn niet meer beschikbaar


Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 36 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 36 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je vinyl. Met nieuwe lp's van Pearl, English ...
The Tortured Poets Department
pop
Taylor Swift

The Tortured Poets Department

OOR-collega Thomas Snoeijs noemde Taylor Swift onlangs ‘de grote winnaar van de wereldwijde aandachtseconomie’. Een betere omschrijving van de Amerikaanse ...
Keane in AFAS Live: heel veel vrees, erg weinig hoop
concert

Keane in AFAS Live: heel veel vrees, erg weinig hoop

Naast me zit iemand gebiologeerd ieder cameraperspectief in en rondom zijn huis te bekijken. Hij ziet er niet bepaald uit ...

Club OOR: Giant Sand in Muziekgebouw, Eindhoven (2019-11-09) | OOR