Club OOR

La Dispute

29 apr 2020
Effenaar
Eindhoven

Club OOR presenteert La Dispute op 29 april in Effenaar (Eindhoven). Ben je OOR-abonnee en wil je hier gratis bij aanwezig zijn? Meld je dan snel aan via het ticket onderaan dit artikel. Elke OOR-abonnee mag één vrijkaartje bestellen. Let wel: op = op!

Literaire hardcore, anyone? La Dispute doet niet aan simpele liedjes met coupletten en refreinen, maar zet ontroerende verhalen op muziek. Oké, zielsvernietigend gitaargeweld dekt de lading beter, waarover zanger Jordan Dreyer al spreekzingend zijn hart uitstort. Live nog intenser dan op plaat, raast dit belezen vijftal al sinds 2007 de wereld over vanuit Grand Rapids, Michigan. Inderdaad, het gebied waar menig Hollands landverhuizer in de 19e eeuw neerstreek. Achternamen als Dreyer, Vander Lugt en Sterenberg liegen er dan ook niet om: La Dispute speelt bijna een thuiswedstrijd.

TicketsOnderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.


Tickets zijn niet meer beschikbaar


Meest gelezen artikelen

Hear Hear! laat oude Pukkelpop­tijden herleven
festival

Hear Hear! laat oude Pukkelpop­tijden herleven

'Goedemiddag Pukkelpop!' Zo verwelkomt presentator Luc Janssen opzettelijk de vroege oudere jongeren in de tent genaamd YEAH YEAH, een van ...
Pixies in Melkweg: het wachten en zweten waard
concert

Pixies in Melkweg: het wachten en zweten waard

Het duurt even, maar dan heb je ook wat. De twee concerten die Pixies deze week in de Melkweg geven ...
Arctic Monkeys in 40 songs: de groeistuipen van Alex Turner
achtergrond

Arctic Monkeys in 40 songs: de groeistuipen van Alex Turner

‘Onze leeftijdsgenoten interesseren zich alleen voor meisjes en uitgaan, daar zingen wij dus over.’ Zo stelden ze ooit zelf het ...

Club OOR: La Dispute in Effenaar, Eindhoven (29-04-2020) | OOR