Club OOR

S. Carey

15 sep 2018
Lutherse Kerk
Groningen

Club OOR presenteert S. Carey op 15 september in de Lutherse Kerk (Groningen). Ben je OOR-abonnee en wil je hier gratis bij aanwezig zijn? Meld je dan snel aan via het ticket onderaan dit artikel. Elke OOR-abonnee mag één vrijkaartje bestellen. Let wel: op = op!

Hij is, als drummer en backing vocalist, al twaalf jaar de steun en toeverlaat van Justin Vernon in Bon Iver. Maar inmiddels heeft hij ook al drie soloalbums achter zijn naam staan met even intieme indiefolk, versierd met een vleugje chamber pop, fusion en jazzy drumlicks. Op het ingetogen, bijna minimalistische Hundred Acres laat Sean Carey meer dan ooit horen wat echt belangrijk is in het leven. Duurzaamheid, zijn vrouw en kinderen: de toekomst. Hij schreef de liedjes tussen de tourschema’s en het drukke gezinsleven door. Het opnemen, mixen en produceren deed hij thuis en in verschillende studio’s op het platteland van Wisconsin. En zo klinkt Hundred Acres ook: als een zachte bries over een verlaten landschap. Betoverend.

Club OOR-lid? Bestel je gratis ticket hier. Tickets zijn te bestellen vanaf zaterdagochtend 18 augustus. Lijst = vol

Meest gelezen artikelen

Driemaal Melkweg
nieuws
Anathema

Driemaal Melkweg

Buiten hangt de herfst alweer in de lucht, binnen is het behaaglijk. Ook in de Melkweg, zo weten we uit ...
True Meanings
album
Paul Weller

True Meanings

Paul Weller houdt er de vaart in. Vorig jaar bracht hij A Kind Revolution uit, nu ligt er met True ...
Compilatie Chris Cornell aangekondigd
nieuws
Chris Cornell

Compilatie Chris Cornell aangekondigd

Op 16 november verschijnt er een uitgebreide compilatie van de overleden Chris Cornell. Het album, simpelweg Chris Cornell genaamd, is bedoeld als ...

Club OOR: S. Carey in Lutherse Kerk, Groningen (15-Sep-2018) | OOR