winactie

Vrijdagtickets voor Bospop met o.a. Snow Patrol

Van 12 tot en met 14 juli is Weert het toneel van de 39ste editie van Bospop! Op de eerste festivaldag is Snow Patrol headliner en verder staan dan onder meer Richard Ashcroft, Kodaline en James Morrison op het podium. Wij geven tickets weg!

Op vrijdag 12 juli zijn verder The Charlatans, Matt Simons, My Baby en Willie & The Bandits te zien op Bospop. Op de zaterdag en zondag zijn onder Sting, Joe Jackson, John Fogerty, Nile Rodgers & Chic, Skunk Anansie, Flogging Molly, Kovacs, Level 42, Rowwen Hèze en The Cat Empire te zien op het Evenemententerrein A2 Weert Noord.

De kaartverkoop voor Bospop is inmiddels begonnen. Een combiticket kost €168,- (incl. servicekosten), voor een zaterdag/zondag-ticket ben je €120,- kwijt en dagkaarten gaan €72,- over de toonbank. Meer informatie vind je op de website van het festival. Wil jij tickets winnen voor de vrijdag? OOR geeft 2×2 tickets weg voor deze dag! Je hoeft alleen te mailen naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘Bospop’ en ons te laten weten waarom jij die vrijdag naar Bospop wil. Succes!

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Lokerse Feesten: ogen en oren tekort
concert

Lokerse Feesten: ogen en oren tekort

Tien dagen werd er op het door luxe appartementen omringde parkeerterrein van de Grote Kaai midden in Lokeren gefeest. En ...
Erykah Badu breekt uit haar bubbel in 013
concert
Erykah Badu

Erykah Badu breekt uit haar bubbel in 013

22. Een angeliek getal in de spirituele wereld, een symbool voor gidsing en doelmatigheid. Ook is 22 de huidige leeftijd ...
This Is Not A Safe Place
album
Ride

This Is Not A Safe Place

Even de oude succesnummers oppoetsen, rondje om de wereld, cashen en weer terug naar moeder de vrouw. Zo ging het ...

Vrijdagtickets voor Bospop met o.a. Snow Patrol (winactie) | OOR