winactie

Vrijdagtickets voor Bospop met o.a. Snow Patrol

Van 12 tot en met 14 juli is Weert het toneel van de 39ste editie van Bospop! Op de eerste festivaldag is Snow Patrol headliner en verder staan dan onder meer Richard Ashcroft, Kodaline en James Morrison op het podium. Wij geven tickets weg!

Op vrijdag 12 juli zijn verder The Charlatans, Matt Simons, My Baby en Willie & The Bandits te zien op Bospop. Op de zaterdag en zondag zijn onder Sting, Joe Jackson, John Fogerty, Nile Rodgers & Chic, Skunk Anansie, Flogging Molly, Kovacs, Level 42, Rowwen Hèze en The Cat Empire te zien op het Evenemententerrein A2 Weert Noord.

De kaartverkoop voor Bospop is inmiddels begonnen. Een combiticket kost €168,- (incl. servicekosten), voor een zaterdag/zondag-ticket ben je €120,- kwijt en dagkaarten gaan €72,- over de toonbank. Meer informatie vind je op de website van het festival. Wil jij tickets winnen voor de vrijdag? OOR geeft 2×2 tickets weg voor deze dag! Je hoeft alleen te mailen naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘Bospop’ en ons te laten weten waarom jij die vrijdag naar Bospop wil. Succes!

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Genadeloos Tool neemt de tijd in de Ziggo Dome
concert
Tool

Genadeloos Tool neemt de tijd in de Ziggo Dome

Tool-boegbeeld Maynard James Keenan was de afgelopen jaren relatief vaak op de Nederlandse podia te bewonderen. Twee keer op Pinkpop, ...
Fatal Flowers live: De epiloog van het jongensboek
concert
The Fatal Flowers

Fatal Flowers live: De epiloog van het jongensboek

De reünietour van The Fatal Flowers is in volle gang, met nog een week te gaan voor de twee afscheidsconcerten ...
Loose Ends Festival
concert
Fontaines D.C.

Loose Ends Festival

Op voorhand vonden we Loose Ends al de leukste nieuwkomer aan het festivalfront en met - misschien wel iets te ...

Vrijdagtickets voor Bospop met o.a. Snow Patrol (winactie) | OOR