nieuws

The Prodigy op Vestrock en Dauwpop in 2023

The Prodigy komt voor het eerst sinds het overlijden van Keith Flint naar Nederland. Zowel Vestrock (Hulst) als Dauwpop (Hellendoorn) hebben de komst van de band bevestigd. Ook Franz Ferdinand doet deze festivals aan.

Foto Bart Heemskerk

The Prodigy trad sinds de dood van Keith Flint in 2020 slechts enkele keren op, tijdens een reeks shows in het Verenigd Koninkrijk eerder dit jaar. De overgebleven leden Liam Howlett en Maxim trekken komend festivalseizoen Europa in.

Vestrock wordt in 2023 een tweedaagsfestival op 2 en 3 juni. De ‘familiezondag’ komt te vervallen. Naast de genoemde acts spelen onder andere Antoon, My Baby, Intergalactic Lovers en Bob Uit Zuid op het Zeeuwse festival. Kijk hier.

Dauwpop vindt plaats in hetzelfde weekend. Met naast The Prodigy en Franz Ferdinand ook Goldband, The Opposites, Son Mieux, Danny Vera, DeWolff, The Haunted Youth, Prins S. en De Geit, Personal Trainer, Elephant en Tramhaus. Kijk hier.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 36 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 36 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je vinyl. Met nieuwe lp's van Pearl, English ...
The Tortured Poets Department
pop
Taylor Swift

The Tortured Poets Department

OOR-collega Thomas Snoeijs noemde Taylor Swift onlangs ‘de grote winnaar van de wereldwijde aandachtseconomie’. Een betere omschrijving van de Amerikaanse ...
Keane in AFAS Live: heel veel vrees, erg weinig hoop
concert

Keane in AFAS Live: heel veel vrees, erg weinig hoop

Naast me zit iemand gebiologeerd ieder cameraperspectief in en rondom zijn huis te bekijken. Hij ziet er niet bepaald uit ...

The Prodigy op Vestrock en Dauwpop in 2023