nieuwe namen

Line-up Rewire compleet met 58 nieuwe namen

Na de eerdere bevestiging van onder meer Godspeed You! Black Emperor, Fever Ray en Patti Smith (met Soundwalk Collective) maakt Rewire zijn line-up compleet. Het Haagse festival voor avontuurlijke muziek kondigt vandaag 58 nieuwe acts aan.

Foto Laila Cohen

Zoals we gewend zijn van Rewire heeft het festival weer veel unieke samenwerkingen op het programma. Denk aan ‘supergroep’ Alto Arc (met leden van Deafheaven en Hundred Waters), een verbond tussen de vooruitstrevende elektronica-tovenaar Tim Hecker en kunstenaar Vincent de Belleval en een samenwerking tussen dj/producer Upsammy (foto) en grafisch designer Jonathan Castro.

In verschillende projecten vinden we ook Mykki Blanco, Lucinda Chua, Steve Gunn, Kelela en Amnesia Scanner terug op de poster. Bekijk de volledige line-up hieronder en lees meer over de verschillende artiesten op de site van Rewire.

Rewire vindt plaats van 6 t/m 9 april in Den Haag. Dagkaarten zijn beschikbaar voor 49 euro (vrijdag, zaterdag) en 45 euro (zondag). Weekendtickets kosten 115 euro. Voor het optreden van Soundwalk Collective & Patti Smith is een extra ticket vereist.

 

 

 

 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 34 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 34 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Oliver ...
De nieuwe <span class="oor">OOR</span> is uit! Bestel 'm nu in onze shop
oor-shop

De nieuwe OOR is uit! Bestel ‘m nu in onze shop

De nieuwe OOR is uit! Met U2 (exclusief!), Sophie Straat, Inhaler, Orbital, Roger Waters, Naaz, Lankum, The Vices, The Beach ...
Damien Rice zoekt voorzichtig nieuwe wegen in Carré
concert

Damien Rice zoekt voorzichtig nieuwe wegen in Carré

Damien Rice had meer verleden dan heden om ten tonele te brengen in Carré. ‘Prachtig, prachtig’, verzuchtte het publiek. Maar ...

Line-up Rewire compleet met 58 nieuwe namen (nieuwe namen) | OOR