nieuws

Line-up Werchter Boutique compleet met Khruangbin

Op zondag 19 juni staat het festivalpark van Werchter in het teken van Werchter Boutique. Het festival heeft vandaag de line-up compleet gemaakt met een paar toffe namen, namelijk Khruangbin, Years & Years, Arsenal en blackwave.

Eerder werd al bekendgemaakt dat Stromae en Gorillaz optreden op Werchter Boutique. Gorillaz zou eigenlijk Rock Werchter 2021 headlinen, maar dit ging zoals we vorig jaar gezien hebben helaas niet door. De line-up voor de Boutique-editie is niet geheel uniek dit jaar; Arsenal was de vorige editie ook al van de partij en Years & Years de editie dáárvoor.

Werchter Boutique is een familievriendelijke versie van het meerdaagse festival Rock Werchter en wordt al georganiseerd sinds 2008. Grote namen als Fleetwood Mac, Muse, Madonna en Prince hebben al op het eendagsfestival opgetreden. Tickets voor Werchter Boutique kun je hier bestellen.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 36 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 36 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je vinyl. Met nieuwe lp's van Pearl, English ...
The Tortured Poets Department
pop
Taylor Swift

The Tortured Poets Department

OOR-collega Thomas Snoeijs noemde Taylor Swift onlangs ‘de grote winnaar van de wereldwijde aandachtseconomie’. Een betere omschrijving van de Amerikaanse ...
Keane in AFAS Live: heel veel vrees, erg weinig hoop
concert

Keane in AFAS Live: heel veel vrees, erg weinig hoop

Naast me zit iemand gebiologeerd ieder cameraperspectief in en rondom zijn huis te bekijken. Hij ziet er niet bepaald uit ...

Line-up Werchter Boutique compleet met Khruangbin