nieuws

De Stones in ArenA afgelast vanwege coronabesmetting

Het concert dat de Rolling Stones maandag in Amsterdam zouden gegeven is op het laatste moment afgelast. Mick Jagger is positief getest op corona. De band was al in het stadion toen er een streep door de show ging.

Foto Luuk Denekamp

De eerste bezoekers liepen ook al in de Johan Cruijff ArenA, waar om 17.00 uur de deuren opengingen. Het voorprogramma Ghost Hound zou beginnen om 19.30 uur. Om 20.45 uur zouden de Stones het podium betreden. Een uurtje voor de afgelasting verliet Mick Jagger nog vrolijk zwaaiend zijn hotel (zie onderstaande video).

Er komt volgens organisator Mojo een nieuwe datum voor het concert in Amsterdam. De gekochte kaarten blijven geldig. De Stones zijn bezig aan een tournee door Europa. Het is nog niet duidelijk of de show op 17 juni in Zwitserland doorgaat.

Onlangs verbleven de Stones drie weken lang in Amsterdam voor repetities. Wie goed oplette, of gewoon pure mazzel had, kon een glimp opvangen van de grootste rock & rollband aller tijden, lees hier.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 36 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 36 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je vinyl. Met nieuwe lp's van Pearl, English ...
The Tortured Poets Department
pop
Taylor Swift

The Tortured Poets Department

OOR-collega Thomas Snoeijs noemde Taylor Swift onlangs ‘de grote winnaar van de wereldwijde aandachtseconomie’. Een betere omschrijving van de Amerikaanse ...
Keane in AFAS Live: heel veel vrees, erg weinig hoop
concert

Keane in AFAS Live: heel veel vrees, erg weinig hoop

Naast me zit iemand gebiologeerd ieder cameraperspectief in en rondom zijn huis te bekijken. Hij ziet er niet bepaald uit ...

De Stones in ArenA afgelast vanwege coronabesmetting