festivaltip

Sniester maakt line-up compleet met 37 nieuwe namen

Twee dagen, honderd acts. Sniester heeft voor zijn tiende editie weer een rollercoaster ride aan alternatieve muziek voor je klaar staan. Het tweedaagse festival in Den Haag maakt vandaag zijn line-up compleet met onder meer de Britse knallers Stone (foto), The Northern Boys en Snayx.

In het muzikale hart van de stad (in en rond het Paard en de Grote Markt dus) is het op 24 en 25 mei weer een vrolijke chaos met veelal high energy gitaarbands. Zo werden eerder ook John Coffey, Chalk, Deadletter, Adult DVD en Battlesnake aangekondigd. Hieronder vind je de volledige line-up.

De organisatie belooft een jubileumeditie waar ‘de livereputatie van een band nog steeds fier boven het aantal Instagramfollowers en andere betekenisloze populariteitsmeters staat’. Tickets voor Sniester (53 euro) zijn hier verkrijgbaar.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 36 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 36 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je vinyl. Met nieuwe lp's van Pearl, English ...
Dark Matter
rock
Pearl Jam

Dark Matter

Pearl Jam lijkt er weer zin in te hebben. De laatste door de pandemie uitgestelde Gigaton-shows werden vorig jaar nog ...
The Tortured Poets Department
pop
Taylor Swift

The Tortured Poets Department

OOR-collega Thomas Snoeijs noemde Taylor Swift onlangs ‘de grote winnaar van de wereldwijde aandachtseconomie’. Een betere omschrijving van de Amerikaanse ...

Sniester maakt line-up compleet met 37 nieuwe namen