winactie

Win! Kaarten voor Mega Record & CD Fair in Den Bosch

Met de Mega Record & CD Fair ontrolt zich 22 en 23 april weer zo’n 16.000 vierkante meter aan muziek in de Brabant­hallen in Den Bosch. Tijdens deze 56e editie is er speciale aandacht voor Pink Floyd, Herman Brood en de geboorte van hiphop in New York. Wij geven duotickets weg!

Om het vijftigjarig jubileum van The Dark Side Of The Moon te vieren komt de Italiaanse verzamelaar Stefano Tarquini naar Den Bosch. Hij bundelde zo’n 700 (!) verschillende versies van het klassieke album in het boek Any Colour You Like, dat hij op de beurs komt presenteren samen met Pink Floyd-kenner Charles Beterams.

Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor de geboorte van de hiphop in het New York van 1973, met een tentoonstelling rondom foto’s van Joe Conzo, die het ontstaan van het genre van dichtbij meemaakte en vastlegde.

Tot slot worden er unieke Herman Brood-items geveild, afkomstig uit de collectie van een voormalig boeker/touragent van Brood. Denk aan tekeningen, gedichten, schilderijen, zeldzame geluidsdragers en fanclub memorabilia. Deze veiling vindt plaats op zaterdag 22 april.

Op de bekende platenbeurs van RecordPlanet, die sinds 1993 wordt georganiseerd, verzamelen zich verder zo’n 550 nationale en internationale exposanten. De beurs bevat naast deze stands ook optredens, expo’s, signeersessies en veilingen.

Win!

Wil jij kans maken op twee weekendkaarten voor de Mega Record & CD Fair? Mail dan uiterlijk 17 april naar prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘Mega Record & CD Fair’ en vertel ons waarom je erheen wil. We nemen contact op met de winnaar.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 36 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 36 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je vinyl. Met nieuwe lp's van Pearl, English ...
The Tortured Poets Department
pop
Taylor Swift

The Tortured Poets Department

OOR-collega Thomas Snoeijs noemde Taylor Swift onlangs ‘de grote winnaar van de wereldwijde aandachtseconomie’. Een betere omschrijving van de Amerikaanse ...
Keane in AFAS Live: heel veel vrees, erg weinig hoop
concert

Keane in AFAS Live: heel veel vrees, erg weinig hoop

Naast me zit iemand gebiologeerd ieder cameraperspectief in en rondom zijn huis te bekijken. Hij ziet er niet bepaald uit ...

Win! Kaarten voor Mega Record & CD Fair in Den Bosch