abo-actie

Word nu lid van OOR en ga gratis naar Misty Fields!

Als je nu een jaarabonnement (€66,95) op OOR neemt, krijg een weekendticket voor Misty Fields (t.w.v. €69,50) als welkomstgeschenk!

Voor de muzikale ontdekkingsreiziger die van kleinschaligheid houdt, is Misty Fields (9 t/m 11 september, Heusden) een uitkomst. Ook op deze vijftiende editie geeft het bosrijke natuurgebied De Groote Peel weer talloze geheimen prijs vanonder de nevelige sluier. Denk aan Gilla Band (voorheen Girl Band), Protomartyr, TV Priest, Night Beats, Psychedelic Porn Crumpets, TRAAMS, PVA, Folly Group, BDRMM, Sprints, Just Mustard, Los Bitches, Joshua Ray Walker, Triptides, High Hi, The Haunted Youth… en vele, vele anderen. Kortom: de betere underground. En Misty Fields is meer dan muziek alleen: er is ook ruim aanbod op het gebied van theater, documentaires en op de zondagmiddag biedt Family Fields vermaak voor de allerkleinsten.

Als abonnee van OOR krijg je iedere maand OOR als eerste op je deurmat, lees je ons prachtige magazine gratis op je tablet, smartphone of computer en ben je automatisch lid van Club OOR, waarmee je gratis naar 300 concerten per jaar kunt!

Kom bij de club en meld je hieronder aan! Wil je dit abonnement cadeau doen? Klik dan hier!

  • Alle welkomstgeschenken zijn exclusief verzendkosten (€5,- voor de meeste geschenken)
Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 36 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 36 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je vinyl. Met nieuwe lp's van Pearl, English ...
The Tortured Poets Department
pop
Taylor Swift

The Tortured Poets Department

OOR-collega Thomas Snoeijs noemde Taylor Swift onlangs ‘de grote winnaar van de wereldwijde aandachtseconomie’. Een betere omschrijving van de Amerikaanse ...
Keane in AFAS Live: heel veel vrees, erg weinig hoop
concert

Keane in AFAS Live: heel veel vrees, erg weinig hoop

Naast me zit iemand gebiologeerd ieder cameraperspectief in en rondom zijn huis te bekijken. Hij ziet er niet bepaald uit ...

Word nu lid van OOR en ga gratis naar Misty Fields!