OOR Life

De Teufel Boomster is een perfecte allrounder

De naam Boomster zegt het al: deze Bluetooth-speaker heeft dankzij z’n grote subwoofer een ongelofelijk krachtig geluid. In 2014 werd de Boomster geïntroduceerd en inmiddels is de publieksfavoriet van het Duitse audiomerk Teufel aan z’n derde generatie toe, met een nóg krachtiger volume, nóg langere speelduur en nóg beter geluid dan z’n voorganger.

Dankzij de nieuwe spatwaterbescherming is de Boomster ook nóg veelzijdiger inzetbaar. De karakteristieke basdriver is bovendien extra versterkt door twee passieve basmembranen en ook is de Dynamore-technologie van Teufel toegevoegd, die bijdraagt aan een duidelijk hoorbaar stereopanorama. Tel dit nog eens op bij de aloude handelsmerken van de populaire Boomster en je hebt de perfecte allrounder op het gebied van Bluetooth-speakers wel te pakken.

Speciale actie voor OOR-lezers: 5 procent korting op alle Teufel-producten met de code PVP-K58-VV8. Deze actie geldt t/m 30 november (merch & kadobonnen uitgesloten). Kijk hier voor de Boomster (€369,99 euro).

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR's Eindlijst: dit zijn de 20 beste albums van 2021
eindlijst 2021

OOR’s Eindlijst: dit zijn de 20 beste albums van 2021

'Sometimes I Might Be Introvert' van Little Simz is door de Nederlandse muziekcritici uitgeroepen tot het beste album van 2021 ...
De speciale kerst-<span class="oor">OOR</span> is uit! Bestel 'm nu in onze shop
OOR shop

De speciale kerst-OOR is uit! Bestel ‘m nu in onze shop

Met Barry Hay (door Bart Chabot en Anton Corbijn), Warren Ellis, Froukje, Rico, Bill Callahan & Bonnie ‘Prince’ Billy, Neil ...
Yous & Yay over OOR's Eindlijst: 'Nee, dit is geen beste plaat'
interview

Yous & Yay over OOR’s Eindlijst: ‘Nee, dit is geen beste plaat’

‘Wat doe je op een dag?’ Het is de inmiddels beruchte openingsvraag waarmee Yous en Yay, ofwel Sef en Faberyayo, ...

De Teufel Boomster is een perfecte allrounder | OOR