winactie

Tickets voor de Musikmesse Frankfurt

Iedere (aspirant)muzikant moet er eigenlijk naar toe: de Musikmesse in Frankfurt. Op deze gigantische vakbeurs voor muziekinstrumenten, bladmuziek, muziekproductie en marketing vind je namelijk alles. Elektrische en akoestische gitaren, basgitaren, klassieke instrumenten, keyboards, slagwerk, koperen en houtblazers instrumenten, elektronische uitrusting of computer hard- en software. De Musikmesse 2019 is van 2 tot en met 5 april, in Frankfurt Am Main.

Het is niet om de hoek, maar zeker een bezoekje waard!  Gedurende vier dagen treffen producenten, dealers, professionals, semiprofessionals, amateur-muzikanten en consumenten elkaar om de nieuwste productinnovaties te ontdekken. Er zullen rond de 30.000 (!) instrumenten in zeven hallen gepresenteerd worden. Musikmesse vindt gelijktijdig plaats met Prolight + Sound, de grootste internationale vakbeurs voor evenement- en communicatietechniek, audiovisuele producties en entertainment. Alle informatie over je beurs vind je hier!

Wil jij hier naar toe? Mail dan naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘Musikmesse’ en je maakt kans op twee tickets! We geven vijf setjes van twee weg.

Foto: Pietro Sutera

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Bospop slotdag: Een kwestie van geduld
concert

Bospop slotdag: Een kwestie van geduld

Van de 39ste editie van het driedaagse Bospop blijkt met name de afsluitende zondag populair, die dus vlotjes uitverkoopt, niet ...
WOO HAH!: De grootste turn up van het jaar
concert

WOO HAH!: De grootste turn up van het jaar

Wat doe je als je zelf eigenlijk te oud bent voor een festival, en zoonlief te jong? Dan ga je ...
North Sea Jazz dag 3: Kamasi Washington, Gladys Knight, Janelle Monáe
concert
Janelle Monáe

North Sea Jazz dag 3: Kamasi Washington, Gladys Knight, Janelle Monáe

North Sea Jazz dag 3, op papier een dag vol bewezen klappers. Kamasi Washington: altijd machtig. Janelle Monáe: altijd een ...

Tickets voor de Musikmesse Frankfurt (winactie) | OOR