winactie

Tickets voor de Musikmesse Frankfurt

Iedere (aspirant)muzikant moet er eigenlijk naar toe: de Musikmesse in Frankfurt. Op deze gigantische vakbeurs voor muziekinstrumenten, bladmuziek, muziekproductie en marketing vind je namelijk alles. Elektrische en akoestische gitaren, basgitaren, klassieke instrumenten, keyboards, slagwerk, koperen en houtblazers instrumenten, elektronische uitrusting of computer hard- en software. De Musikmesse 2019 is van 2 tot en met 5 april, in Frankfurt Am Main.

Het is niet om de hoek, maar zeker een bezoekje waard!  Gedurende vier dagen treffen producenten, dealers, professionals, semiprofessionals, amateur-muzikanten en consumenten elkaar om de nieuwste productinnovaties te ontdekken. Er zullen rond de 30.000 (!) instrumenten in zeven hallen gepresenteerd worden. Musikmesse vindt gelijktijdig plaats met Prolight + Sound, de grootste internationale vakbeurs voor evenement- en communicatietechniek, audiovisuele producties en entertainment. Alle informatie over je beurs vind je hier!

Wil jij hier naar toe? Mail dan naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘Musikmesse’ en je maakt kans op twee tickets! We geven vijf setjes van twee weg.

Foto: Pietro Sutera

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

De dEUS-motor ronkt als een Formule 1-wagen van Mercedes
concert
dEUS

De dEUS-motor ronkt als een Formule 1-wagen van Mercedes

Het twintigjarig jubileum van The Ideal Crash viert dEUS met een toertje door Europa. Integrale uitvoeringen van de plaat waarmee ...
I Am Easy To Find
album
The National

I Am Easy To Find

Er stonden er ongetwijfeld een paar te tongen tijdens hun laatste shows, maar het moge duidelijk zijn dat The National ...
Problems
album
The Get Up Kids

Problems

Something To Write Home About is de beste poppunkplaat ooit gemaakt. Zo, dat is eruit. The Get Up Kids zijn ...

Tickets voor de Musikmesse Frankfurt (winactie) | OOR