winactie

Win tickets voor Kamasi Washington in het Paard

Op dinsdag 29 mei staat Kamasi Washington in het Paard in Den Haag. Hij presenteert die avond zijn nieuwe album Heaven And Earth dat op 22 juni in de winkel ligtDaar wil je als jazzliefhebber natuurlijk bij zijn. Nou, dat kan! Want wij geven tickets weg.

Kamasi Washington is als componist, bandleider en producer ondertussen niet meer weg te denken uit de jazz. Binnen enkele jaren wist hij te overtuigen met een nieuwe benadering van jazz en zijn herkenbaar schurend saxgeluid. Om te beginnen bracht hij in 2015 zijn album The Epic uit op Brainfeeder (het label van Flying Lotus). Over dat album schreven wij onder meer: ‘Het resultaat is een meesterwerk. Een krankzinnig rijk album, waarop je Jazz met hoofdletters en uitroeptekens schrijft en waarop iedere seconde iets nieuws of onverwachts lijkt te gebeuren, of dat nou complexe strijkersarrangementen, krankzinnige solo’s of prachtig gelaagde koorlijnen zijn.’ The Epic mag dan het debuutalbum van Washington zijn, hij was daarvor al te horen op album van Wayne Shorter, Herbie Hancock en Lauryn Hill.  Doordat de saxofonist jazz wwet te mengen met invloeden uit de hiphop, klassiek en R&Bweet hij bovendien een jonger en zeer divers publiek te bereiken.

Wil jij zeker zijn van je tickets voor de show van Kamasi Washington in het Paard? Koop dan hier je tickets! Liever een gokje wagen? Wij geven 2×2 tickets weg. Om kans te maken hoef je alleen maar te mailen naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘Kamasi Washington’ en ons te laten wat je zo goed vindt aan deze grootmeester. Succes!

Foto: Mike Park

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Bospop slotdag: Een kwestie van geduld
concert

Bospop slotdag: Een kwestie van geduld

Van de 39ste editie van het driedaagse Bospop blijkt met name de afsluitende zondag populair, die dus vlotjes uitverkoopt, niet ...
WOO HAH!: De grootste turn up van het jaar
concert

WOO HAH!: De grootste turn up van het jaar

Wat doe je als je zelf eigenlijk te oud bent voor een festival, en zoonlief te jong? Dan ga je ...
North Sea Jazz dag 3: Kamasi Washington, Gladys Knight, Janelle Monáe
concert
Janelle Monáe

North Sea Jazz dag 3: Kamasi Washington, Gladys Knight, Janelle Monáe

North Sea Jazz dag 3, op papier een dag vol bewezen klappers. Kamasi Washington: altijd machtig. Janelle Monáe: altijd een ...

Win tickets voor Kamasi Washington in het Paard (winactie) | OOR