winactie

Win tickets voor Kamasi Washington in het Paard

Op dinsdag 29 mei staat Kamasi Washington in het Paard in Den Haag. Hij presenteert die avond zijn nieuwe album Heaven And Earth dat op 22 juni in de winkel ligtDaar wil je als jazzliefhebber natuurlijk bij zijn. Nou, dat kan! Want wij geven tickets weg.

Kamasi Washington is als componist, bandleider en producer ondertussen niet meer weg te denken uit de jazz. Binnen enkele jaren wist hij te overtuigen met een nieuwe benadering van jazz en zijn herkenbaar schurend saxgeluid. Om te beginnen bracht hij in 2015 zijn album The Epic uit op Brainfeeder (het label van Flying Lotus). Over dat album schreven wij onder meer: ‘Het resultaat is een meesterwerk. Een krankzinnig rijk album, waarop je Jazz met hoofdletters en uitroeptekens schrijft en waarop iedere seconde iets nieuws of onverwachts lijkt te gebeuren, of dat nou complexe strijkersarrangementen, krankzinnige solo’s of prachtig gelaagde koorlijnen zijn.’ The Epic mag dan het debuutalbum van Washington zijn, hij was daarvor al te horen op album van Wayne Shorter, Herbie Hancock en Lauryn Hill.  Doordat de saxofonist jazz wwet te mengen met invloeden uit de hiphop, klassiek en R&Bweet hij bovendien een jonger en zeer divers publiek te bereiken.

Wil jij zeker zijn van je tickets voor de show van Kamasi Washington in het Paard? Koop dan hier je tickets! Liever een gokje wagen? Wij geven 2×2 tickets weg. Om kans te maken hoef je alleen maar te mailen naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘Kamasi Washington’ en ons te laten wat je zo goed vindt aan deze grootmeester. Succes!

Foto: Mike Park

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nieuwe keuzes!
abo-actie

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nieuwe keuzes!

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34,-) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit. We ...
Radiohead brengt Ill Wind uit als single
nieuws
Radiohead

Radiohead brengt Ill Wind uit als single

Helemaal nieuw is ie niet: Ill Wind, de nieuwe single van Radiohead. De nummers stond in 2016 op de speciale ...
Installatie speelt onafgebroken Africa van Toto
nieuws
Toto

Installatie speelt onafgebroken Africa van Toto

Dat Africa van Toto nog altijd een populair nummer is, dat weten we. Maar kunstenaar Max Siedentopf uit Namibië vindt ...

Win tickets voor Kamasi Washington in het Paard (winactie) | OOR