winactie

Win tickets voor Kamasi Washington in het Paard

Op dinsdag 29 mei staat Kamasi Washington in het Paard in Den Haag. Hij presenteert die avond zijn nieuwe album Heaven And Earth dat op 22 juni in de winkel ligtDaar wil je als jazzliefhebber natuurlijk bij zijn. Nou, dat kan! Want wij geven tickets weg.

Kamasi Washington is als componist, bandleider en producer ondertussen niet meer weg te denken uit de jazz. Binnen enkele jaren wist hij te overtuigen met een nieuwe benadering van jazz en zijn herkenbaar schurend saxgeluid. Om te beginnen bracht hij in 2015 zijn album The Epic uit op Brainfeeder (het label van Flying Lotus). Over dat album schreven wij onder meer: ‘Het resultaat is een meesterwerk. Een krankzinnig rijk album, waarop je Jazz met hoofdletters en uitroeptekens schrijft en waarop iedere seconde iets nieuws of onverwachts lijkt te gebeuren, of dat nou complexe strijkersarrangementen, krankzinnige solo’s of prachtig gelaagde koorlijnen zijn.’ The Epic mag dan het debuutalbum van Washington zijn, hij was daarvor al te horen op album van Wayne Shorter, Herbie Hancock en Lauryn Hill.  Doordat de saxofonist jazz wwet te mengen met invloeden uit de hiphop, klassiek en R&Bweet hij bovendien een jonger en zeer divers publiek te bereiken.

Wil jij zeker zijn van je tickets voor de show van Kamasi Washington in het Paard? Koop dan hier je tickets! Liever een gokje wagen? Wij geven 2×2 tickets weg. Om kans te maken hoef je alleen maar te mailen naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘Kamasi Washington’ en ons te laten wat je zo goed vindt aan deze grootmeester. Succes!

Foto: Mike Park

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nieuwe keuzes!
abo-actie

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nieuwe keuzes!

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34,-) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit. We ...
Simulation Theory
album
Muse

Simulation Theory

De tijd dat de internationale pers laaiend enthousiast stond te wachten op een nieuw album van Muse is al een ...
The Beatles (The White Album)
album
The Beatles

The Beatles (The White Album)

In februari 1968 trokken The Beatles naar Rishikesh in India om daar deel te nemen aan een cursus meditatie bij ...

Win tickets voor Kamasi Washington in het Paard (winactie) | OOR