winactie

Win tickets voor Christine and the Queens in Parijs!

Op 18 en 19 december speelt Christine and the Queens in Parijs! Nadat de Française in oktober een uitverkochte AFAS Live uitzinnig achterliet, is ze nu op tournee in haar eigen land. OOR geeft jou de kans om, samen met een vriend of vriendin, het unieke concert van woensdag 19 december in de Accorhotels Arena in de Franse hoofdstad mee te maken. Inclusief reis en verblijf!

Met Chris maakte Christine and the Queens een van de beste albums van 2018. ‘Niets is raar, alles is oké’, schreven wij in onze recensie. ‘Chris is een van de opvallendste, lekkerste en minst gimmicky popplaten die je dit jaar kunt beluisteren.’ En wie  Christine And The Queens eerder live zag, heeft helemaal hoge verwachtingen. De Française, die eigenlijk Heloïse Létissier heet, excelleert in alles wat ze doet. Sterker nog, met haar Queens is Christine op weg naar een revolutionaire liveshow. ‘Het is een moedige en creatieve show, waarbij de androgyne hoofdrolspeelster buiten de status quo valt. Wat de persoon en de liedjes bindt is een zelfverzekerdheid die nergens arrogant wordt’, zo schreven wij na de show in AFAS Live.

OOR geef 1×2 tickets weg voor de show van Christine and the Queens op woensdag 19 december in Parijs, inclusief vervoer per Thalys en een overnachting in een hotel! Kans maken? Like onze Facebook-pagina en deze Facebook-post of retweet deze tweet en stuur daarna je mooiste Franstalige zin naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘Christine and the Queens’. Vergeet niet je gegevens te vermelden! Bonne chance!

De winnaar is inmiddels bekend! Joyce van den Bogaard heel veel plezier in Parijs!

Foto: Luuk Denekamp

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Genadeloos Tool neemt de tijd in de Ziggo Dome
concert
Tool

Genadeloos Tool neemt de tijd in de Ziggo Dome

Tool-boegbeeld Maynard James Keenan was de afgelopen jaren relatief vaak op de Nederlandse podia te bewonderen. Twee keer op Pinkpop, ...
Bon Jovi kan niet tegenvallen in het Goffertpark
concert
Bon Jovi

Bon Jovi kan niet tegenvallen in het Goffertpark

Het is een van de succesvolste bedrijven in de muziek. De BV Bon Jovi staat al jaren in de lijst ...
Western Stars
album
Bruce Springsteen

Western Stars

In september wordt hij zeventig, maar met het arbeidsethos van Bruce Springsteen is de laatste jaren nog steeds niets mis ...

Win tickets voor Christine and the Queens in Parijs! (winactie) | OOR