nieuws

Editors kondigt nieuw album 'EBM' en tournee aan

Editors is terug met een nieuwe single getiteld Karma Climb. De single is na Heart Attack het tweede nummer voor het volgende album EBM, dat zal verschijnen op 23 september. Het album gaat gepaard met een tournee door het VK en Europa. Bekijk de videoclip voor Karma Climb hieronder.

EBM is het eerste album waaraan Benjamin John Power meewerkt als volwaardig lid van Editors. We kennen Power als de helft van het noisy elektronicaduo Fuck Buttons en zijn latere werk onder de naam Blanck Mass. In 2019 maakte hij op verzoek van de band een remixversie van het laatste album Violence (2018): The Blanck Mass Sessions.

Wat de tournee betreft: op 6 oktober zal Editors optreden in de RTM Stage van Rotterdam Ahoy. Tickets zijn vanaf 10 juni hier verkrijgbaar. Editors staan ook geboekt op het nieuwe festival Hear Hear! in Hasselt (14 augustus).

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

New Order klinkt als een (kantoor)klok in Ziggo Dome
concert
new order

New Order klinkt als een (kantoor)klok in Ziggo Dome

Twee ballerina's, zij aan zij. Rodeorijders die perfect, midden in het frame, op hun ros blijven deinen. Luchtbeelden van moderne ...
Sufjan Stevens kampt met zeldzaam Guillain-Barré syndroom
nieuws
sufjan stevens

Sufjan Stevens kampt met zeldzaam Guillain-Barré syndroom

Sufjan Stevens ondergaat een intensieve behandeling voor het Guillain-Barré-syndroom, een spierziekte die mensen volledig kan verlammen ...
Laugh Track
album
The National

Laugh Track

The National dreigde in het museum te verdwijnen. Kijk eens naar de hoes van First Two Pages Of Frankenstein, het ...

Editors kondigt nieuw album 'EBM' en tournee aan (nieuws) | OOR