nieuws

Editors kondigt nieuw album 'EBM' en tournee aan

Editors is terug met een nieuwe single getiteld Karma Climb. De single is na Heart Attack het tweede nummer voor het volgende album EBM, dat zal verschijnen op 23 september. Het album gaat gepaard met een tournee door het VK en Europa. Bekijk de videoclip voor Karma Climb hieronder.

EBM is het eerste album waaraan Benjamin John Power meewerkt als volwaardig lid van Editors. We kennen Power als de helft van het noisy elektronicaduo Fuck Buttons en zijn latere werk onder de naam Blanck Mass. In 2019 maakte hij op verzoek van de band een remixversie van het laatste album Violence (2018): The Blanck Mass Sessions.

Wat de tournee betreft: op 6 oktober zal Editors optreden in de RTM Stage van Rotterdam Ahoy. Tickets zijn vanaf 10 juni hier verkrijgbaar. Editors staan ook geboekt op het nieuwe festival Hear Hear! in Hasselt (14 augustus).

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 36 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 36 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je vinyl. Met nieuwe lp's van Pearl, English ...
The Tortured Poets Department
pop
Taylor Swift

The Tortured Poets Department

OOR-collega Thomas Snoeijs noemde Taylor Swift onlangs ‘de grote winnaar van de wereldwijde aandachtseconomie’. Een betere omschrijving van de Amerikaanse ...
Keane in AFAS Live: heel veel vrees, erg weinig hoop
concert

Keane in AFAS Live: heel veel vrees, erg weinig hoop

Naast me zit iemand gebiologeerd ieder cameraperspectief in en rondom zijn huis te bekijken. Hij ziet er niet bepaald uit ...

Editors kondigt nieuw album 'EBM' en tournee aan