nieuws

Editors kondigt nieuw album 'EBM' en tournee aan

Editors is terug met een nieuwe single getiteld Karma Climb. De single is na Heart Attack het tweede nummer voor het volgende album EBM, dat zal verschijnen op 23 september. Het album gaat gepaard met een tournee door het VK en Europa. Bekijk de videoclip voor Karma Climb hieronder.

EBM is het eerste album waaraan Benjamin John Power meewerkt als volwaardig lid van Editors. We kennen Power als de helft van het noisy elektronicaduo Fuck Buttons en zijn latere werk onder de naam Blanck Mass. In 2019 maakte hij op verzoek van de band een remixversie van het laatste album Violence (2018): The Blanck Mass Sessions.

Wat de tournee betreft: op 6 oktober zal Editors optreden in de RTM Stage van Rotterdam Ahoy. Tickets zijn vanaf 10 juni hier verkrijgbaar. Editors staan ook geboekt op het nieuwe festival Hear Hear! in Hasselt (14 augustus).

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 34 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 34 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Oliver ...
Een baanbrekende hype viel moeilijk te spotten op ESNS 2023
festival

Een baanbrekende hype viel moeilijk te spotten op ESNS 2023

ESNS is al jaren het paradepaardje van Groningen, dat muzikaal talent over heel Europa verzamelt en een plekje geeft in ...
Pinkpop kondigt nog eens 17 nieuwe namen aan
nieuwe namen

Pinkpop kondigt nog eens 17 nieuwe namen aan

Onder andere Warpaint, The Haunted Youth en Tom Odell komen naar Landgraaf. Eerder werden P!NK, Robbie Williams en RHCP al ...

Editors kondigt nieuw album 'EBM' en tournee aan (nieuws) | OOR