winactie

Win! Tickets voor The War On Drugs en Lo Moon

De Amerikaanse indierockband Lo Moon speelt op 22 april in Ziggo Dome. Als voorprogramma van The War On Drugs, voor de goede orde, al mikt de band met zijn fraai opgebouwde popsongs nadrukkelijk op eigen headlineshows. Omdat Lo Moon zich graag wil voorstellen, mogen wij twee kaarten weggeven voor de show. Die ándere band krijg je er gratis bij.

Sinds hun eerste single Loveless (2016) bouwen Matt Lowell en zijn groep gestaag aan een reputatie in de hoek van Talk Talk, Elbow en andere sophisticated sfeermakers. In februari verscheen hun tweede album A Modern Life. Aan The War On Drugs-voorman Adam Granduciel hebben ze alvast een goede fan: hij neemt Lo Moon voor een groot deel van zijn wereldtournee mee de wereld over.

Win!

Wij mogen twee tickets voor The War On Drugs en Lo Moon weggeven aan een OOR-lezer + vriend(in). Wil jij kans maken? Mail dan uiterlijk 17 april naar prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘Lo Moon’. We nemen contact op met de winnaar.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Ayreon in 013: meer is meer bij dynamisch progmetalspektakel
concert

Ayreon in 013: meer is meer bij dynamisch progmetalspektakel

Exact vier jaar na Into The Electric Castle brengt Arjen Lucassen met 01011001 – Live Beneath The Waves opnieuw een ...
Verrassing: nieuw album The National komt maandag uit
nieuwe muziek

Verrassing: nieuw album The National komt maandag uit

The National brengt maandag zijn nieuwe album 'Laugh Track' uit. Dat maakte de band vrijdag bekend op hun eigen festival ...
Fred Again.. vertedert en verwent het publiek in Ziggo Dome
concert

Fred Again.. vertedert en verwent het publiek in Ziggo Dome

De aantrekkingskracht van Frederick John Philip Gibson is echt something else. Het fenomeen, groot geworden met sad bangers voor nachtelijke ...

Win! Tickets voor The War On Drugs en Lo Moon (winactie) | OOR