winactie

Win! Tickets voor The War On Drugs en Lo Moon

De Amerikaanse indierockband Lo Moon speelt op 22 april in Ziggo Dome. Als voorprogramma van The War On Drugs, voor de goede orde, al mikt de band met zijn fraai opgebouwde popsongs nadrukkelijk op eigen headlineshows. Omdat Lo Moon zich graag wil voorstellen, mogen wij twee kaarten weggeven voor de show. Die ándere band krijg je er gratis bij.

Sinds hun eerste single Loveless (2016) bouwen Matt Lowell en zijn groep gestaag aan een reputatie in de hoek van Talk Talk, Elbow en andere sophisticated sfeermakers. In februari verscheen hun tweede album A Modern Life. Aan The War On Drugs-voorman Adam Granduciel hebben ze alvast een goede fan: hij neemt Lo Moon voor een groot deel van zijn wereldtournee mee de wereld over.

Win!

Wij mogen twee tickets voor The War On Drugs en Lo Moon weggeven aan een OOR-lezer + vriend(in). Wil jij kans maken? Mail dan uiterlijk 17 april naar prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘Lo Moon’. We nemen contact op met de winnaar.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 36 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 36 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je vinyl. Met nieuwe lp's van Pearl, English ...
The Tortured Poets Department
pop
Taylor Swift

The Tortured Poets Department

OOR-collega Thomas Snoeijs noemde Taylor Swift onlangs ‘de grote winnaar van de wereldwijde aandachtseconomie’. Een betere omschrijving van de Amerikaanse ...
Keane in AFAS Live: heel veel vrees, erg weinig hoop
concert

Keane in AFAS Live: heel veel vrees, erg weinig hoop

Naast me zit iemand gebiologeerd ieder cameraperspectief in en rondom zijn huis te bekijken. Hij ziet er niet bepaald uit ...

Win! Tickets voor The War On Drugs en Lo Moon