winactie

Foo Fighters drive-in luistersessie bij de Beekse Bergen

Wil jij als eerste het nieuwe album van Foo Fighters, Concrete & Gold, beluisteren? Dat kan nu in stijl tijdens de speciale Foo Fighters Drive-In Luistersessie!

OOR geeft vier tickets weg voor deze bijzondere albumpresentatie, die op woensdag 13 september bij natuurpark Beekse Bergen (Hilvarenbeek) plaatsvindt. Je krijgt als eerste het nieuwe album te horen door je auto (inclusief het aantal vrienden dat daar in past) te parkeren en af te stemmen op de juiste FM-frequentie. Op groot scherm krijg je videoclips, backstage beelden en live optredens van de Foo’s te zien. Om het extra Amerikaans te maken, vraagt de organisatie je een eigen barbecue en koude drankjes mee te nemen voor een old school tailgate BBQ. Dave en consorten zouden trots op je zijn!

 Kom je met een klassieke Amerikaanse auto, dan ben je bovendien verzekerd van een mooie plek vooraan. Aan het eind van het event wordt er ook nog een te gek Foo Fighters prijzenpakket verloot onder de aanwezigen.

Programma:
17:00u – Aankomst Beekse Bergen – auto parkeren
18:00u – Tailgate BBQ
19:30u – Presentatie Concrete & Gold
20:30u  – Foo Fighters-beelden op groot scherm

Wil jij met je auto vooraan staan en als eerste de nieuwe Foo Fighters horen? Mail dan naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘Foo Fighters’ en laat maar eens weten met welke auto jij 13 september naar de Beekse Bergen wil komen! Vergeet ook niet je vrienden die met je mee mogen in de auto te taggen onder ons Facebook-bericht.

 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Roskilde: Eminem breekt alles records
concert
Eminem

Roskilde: Eminem breekt alles records

Het festivalgeweld is in alle hevigheid dwars door Europa losgebarsten, en OOR’s Tom Engelshoven komt er natuurlijk niet onderuit om ...
Our Country - Americana Act II
album
Ray Davies

Our Country – Americana Act II

The Kinks komen binnenkort weer bij elkaar, wat ongetwijfeld flink de aandacht zal trekken. Maar eerst heeft Sir Ray Davies ...
Rapgod Eminem kan rockgoden aan
concert
Eminem

Rapgod Eminem kan rockgoden aan

Zo groot is hiphop dus geworden. Al jaren dominant in de hitlijsten en nu klaar voor massale concerten. Jay Z ...

Foo Fighters drive-in luistersessie bij de Beekse Bergen (winactie) | OOR