winactie

Foo Fighters drive-in luistersessie bij de Beekse Bergen

Wil jij als eerste het nieuwe album van Foo Fighters, Concrete & Gold, beluisteren? Dat kan nu in stijl tijdens de speciale Foo Fighters Drive-In Luistersessie!

OOR geeft vier tickets weg voor deze bijzondere albumpresentatie, die op woensdag 13 september bij natuurpark Beekse Bergen (Hilvarenbeek) plaatsvindt. Je krijgt als eerste het nieuwe album te horen door je auto (inclusief het aantal vrienden dat daar in past) te parkeren en af te stemmen op de juiste FM-frequentie. Op groot scherm krijg je videoclips, backstage beelden en live optredens van de Foo’s te zien. Om het extra Amerikaans te maken, vraagt de organisatie je een eigen barbecue en koude drankjes mee te nemen voor een old school tailgate BBQ. Dave en consorten zouden trots op je zijn!

 Kom je met een klassieke Amerikaanse auto, dan ben je bovendien verzekerd van een mooie plek vooraan. Aan het eind van het event wordt er ook nog een te gek Foo Fighters prijzenpakket verloot onder de aanwezigen.

Programma:
17:00u – Aankomst Beekse Bergen – auto parkeren
18:00u – Tailgate BBQ
19:30u – Presentatie Concrete & Gold
20:30u  – Foo Fighters-beelden op groot scherm

Wil jij met je auto vooraan staan en als eerste de nieuwe Foo Fighters horen? Mail dan naar prijsvraag@oor.nl, o.v.v. ‘Foo Fighters’ en laat maar eens weten met welke auto jij 13 september naar de Beekse Bergen wil komen! Vergeet ook niet je vrienden die met je mee mogen in de auto te taggen onder ons Facebook-bericht.

 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

nieuws

Word lid van Club OOR en kies je welkomstgeschenk!

Als je nu een abonnement neemt op OOR, word je niet alleen automatisch lid van Club OOR - waarmee je jaarlijks ...
concert
Prophets Of Rage

Prophets Of Rage: voor al uw feesten en partijen

Wie vandaag de dag om zich heen kijkt, ziet waarschijnlijk genoeg om boos over te worden. Sterker nog, bijna iedereen ...
nieuws
Nick Cave

Nick Cave eerste bevestiging Rock Werchter 2018

Nick Cave & The Bad Seeds zijn de eerste bevestiging voor Rock Werchter 2018. Het Vlaamse festival vindt volgend jaar ...